Η OIKONOMIA ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

751

  Του Αλέκου Χαραλαμπόπουλου

 

  Σύμφωνα με την θεολογία των μονοθεϊστικών θρησκειών, ο θεός συμπεριφέρεται κατ’ οικονομία. Πολλοί σας πολλές φορές βρεθήκατε σε δύσκολη οικονομική θέση και κάνατε οικονομία. Όμως η οικονομία του θεού δεν πηγάζει από δύσκολη θέση, αλλά από αποφυγή επικίνδυνης σπατάλης.

  Στην φυσική, ένα σύστημα όπου μία μάζα αυθόρμητα ισορροπεί, λέμε ότι έχει την ελάχιστη ενέργεια. Η οικονομία του θεού, είναι η κατανάλωση της ελάχιστης ενέργειας, για να συντηρηθεί το ευσταθές σύστημα των συμπάντων, διευθυνόμενα από το κέντρο ελέγχου. Το αξίωμα για να γραφεί αυτό το άρθρο, αλλά και των ενεργειών που θα ακολουθήσουν, είναι ότι ο θεός έδρασε και δρα κατ’ οικονομία. Κρίνετε το αξίωμα.

 

  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

 

  Θα γνωρίζετε μερικές αρχές του υλισμού. Σύμφωνα με τον υλισμό, όλα διεξάγονται και πραγματοποιούνται κάτω από τους διέποντες νόμους της φύσης. Η ενότητα και η πάλη των αντιθέσεων, η φυσική επιλογή, η αναγκαιότητα και η αιτιοκρατία κυριαρχούν.

  Από την άλλη μεριά, μιλήσαμε για θεό. Αυτός είναι το αδιάστατο μηδέν, το κενό που δεν έχει διαστάσεις, το τίποτε. Αυτός είναι πρόσωπο και ο άνθρωπος ομοιάζει αλλά δεν είναι εικόνα του. Το πρόσωπο έχει φαντασία και σκέπτεται.

  Η δημιουργία του κόσμου από το μηδέν, είναι προϊόν της σκέψης και της φαντασίας του θεού. Αρχικά η φαντασία ήταν άϋλη ροή ιδεών, ενός σχεδίου δημιουργίας του αιθέρα και της ύλης. Από κάποια στιγμή και μετά, η σκέψη και η φαντασία του θεού διεξάγεται παράλληλα του αντικειμενικού όλου της δημιουργίας. Μέσα σε νόμους και αναγκαιότητες και αιτιοκρατία διεξάγεται η φαντασία και η σκέψη του θεού και παράλληλα ακολουθεί η διεργασία του αιθέρα και της ύλης. Η σκέψη του θεού υλοποιείται. Και την υλοποίηση με μικρή χρονική υστέρηση, αναλαμβάνει το κέντρο ελέγχου του θεού.

 

  ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΫΛΟΥ

 

  Το κέντρο ελέγχου, έχει μερική μνήμη, δεν έχει πρόσωπο, είναι μηχανή. Έτσι ο θεός προσδιορίζει, πως από την άϋλη ροή των εννοιών του (ιδεών) και της σκέψης του, να ανταποκρίνεται το κέντρο ελέγχου και να επηρεάζει τα σύμπαντα. Πάντα κάτω από τους νόμους της αιτιοκρατίας και της αναγκαιότητας.

 

  Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, Η ΜΟΙΡΑ, ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ

  Αυτοί που έθεσαν τα θεμέλια της σκέψης, οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, διατύπωσαν συνολικά ότι τα πράγματα γίνονται κατά θεία πρόνοια (Σωκράτης-Πλάτων), κατ΄αναγκαιότητα (Δημόκριτος), καθ’ ειμαρμένη, αυτόματα (Δημόκριτος, Επίκουρος) και τυχαία (Επίκουρος κλπ) και κατ’ αυτεξούσιο.

  Ίσως η ροή, η φορά των γεγονότων εξυπακούει νέα γεγονότα και να έχει δικαίωση η ειμαρμένη (η μοίρα). Αλλά ακόμη και η φυσική επιλογή, μπορεί να θεωρηθεί θεία πρόνοια. Αλλά και η οικονομία δημιουργεί το αναγκαίο. Το αυτόματο, το νομοτελειακό είναι γεγονός και το τυχαίο αφθονεί. Ίσως το τυχαίο να διέπεται από νόμους, τους νόμους των πιθανοτήτων, αλλά όλα όσα αναφέραμε αλληλοεπικαλύπτονται. Τέλος το αυτεξούσιο είναι του σκεπτόμενου ανθρώπου, όταν δεν παραβιάζεται η θέλησή του και οι νόμοι του είναι άγνωστοι.

 

  ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

  Τα μικρόβια, οι αρρώστιες, οι πόλεμοι, ην θερμοκρασία, είναι αποτελέσματα της πτώσης του ανθρώπου. Ο μέγιστος βιολόγος και γενετιστής Εωσφόρος, μετά την πτώση, μεταλλάσσει τα εν πολλοίς αβλαβή μικρόβια σε θανατηφόρα και τα εξαπολύει. Οι αρρώστιες, αλλά και οι πόλεμοι, είναι προϊόν της πτώσης του ανθρώπου. Το αυτεξούσιο του ανθρώπου, αν και προβλέπεται από τον θεό, δεν καταστρατηγείται. Ο θεός, στην σκέψη του οποίου διεξάγονται όλα, επιλέγει την ηθική και το Καλό, αλλά όμως και το κακό είναι μετά την πτώση μέρος της σκέψης του θεού.

 

  ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

 

  Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη θα βρείτε το επτασφράγιστο βιβλίο. Διαβάστε το αρχαίο κείμενο, όχι την μετάφραση. Εξ άλλου για αυτό το βιβλίο ο Ιωάννης προσδιόρισε το μέλλον. Το βιβλίο είναι ΤΟ ΙΔΙΟΝ του γράφοντος.

  Και με το ΙΔΙΟΝ γεγονός, σιγά-σιγά γίναμε ικανοί να επηρεάζουμε το κέντρο ελέγχου των συμπάντων. Πραγματοποίησα πολλές ιάσεις μερικώς όμως. Το κέντρο εξαναγκάστηκε να υπακούσει, μία μηχανή είναι. Κάτω από το «βλέμμα» του θεού.

  Όμως το κέντρο ελέγχου άντλησε περισσότερη ενέργεια για να τα πραγματοποιήσει. Μην ξεχνάτε την οικονομία θεού, αν δεχτείτε αυτή αξιωματικά.

 

  ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

 

  Έτσι παρουσιάζεται η ανάγκη, να προσφέρουμε ενέργεια στο κέντρο ελέγχου. Η ενέργεια είναι άϋλη και υλοποιείται-πραγματοποιείται μέσα στο όλο.

  Χρειάζεται λοιπόν καλό διάβασμα των διαφορικών εξισώσεων (ξέρω λίγα πράγματα) και επιλογή των καταλλήλων. Και ίσως το λογισμικό πραγμάτωσης.

 

  Ο ΘΕΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ

 

  Ο σκεπτόμενος θεός, κάτω από την τρομακτική σκέψη των σατανιστών (η Ελλάδα έχει 111.000 και η γη 6.500.000 σατανιστές), κουράστηκε. Η εργώδης και πολυμήχανη και αποτρόπαια σκέψη των, θα κούραζε τον θεό. Τώρα πρέπει να λάβουμε εμείς τα ινία. Ξέρω είναι νωρίς και χρειάζεται άριστη γνώση των μαθηματικών! Ήδη στρέφω το διάβασμα εκεί.

 

  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ?

 

  Όταν το πρώτο σπερματοζωάριο διαρρήξει το ωάριο, αυτό σκληραίνει και δεν εισέρχεται άλλο. Έτσι και εγώ διείσδυσα στο κέντρο ελέγχου των συμπάντων.

  Θα κρατήσω μονοπώλιο την δυνατότητα αυτή; Θα εξαρτηθεί. Αν υπάρξει περίπτωση, αυτή μπορεί να γίνει μόνο υπό περιορισμούς. Και μην ξεχνάτε ότι η χώρα μου υποφέρει από τα μνημόνια του Σόϊμπλε και του ΔΝΤ!