Ο Σάκης Τορουνίδης σε Παναιτώλιο, Καινούργιο, Παραβόλα : «Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος ανατροπής για προοδευτικές λύσεις»

554
 Μαζί με την Φώφη Γεννηματά το μεσημέρι στο Αγρίνιο
Στην παρατριχώνια περιοχή περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ Σάκης Τορουνίδης.
Επισκέφθηκε το Παναιτώλιο, το Καινούργιο και την Παράβολα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής για ζητήματα που τους απασχολούν, όπως και για την υποψηφιότητα του, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες για επιστροφή στο Κίνημα Αλλαγής.

«Στις 7 Ιουλίου πρέπει να επανέλθει η λογική με προοδευτικές πολιτικές» σημείωσε ο Σάκης Τορουνίδης προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας αποδοκιμάστηκε από τον ελληνικό λαό, σύρθηκε σε εκλογές και φεύγει ,αφήνοντας πίσω μεγάλη ζημιά. «Λύση δεν αποτελεί η επιστροφή της ΝΔ και η συνέχιση των συντηρητικών πολιτικών. Ζητάμε ψήφο ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών για προοδευτικές λύσεις»,  κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.
Το μεσημέρι ο Σάκης Τορουνίδης, μαζί με στελέχη και συνυποψήφιους του,  συνόδευσε την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην περιοδεία της στο Αγρίνιο, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και στα καινούργια γραφεία του Κινήματος Αλλαγής .