Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟ Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. Αντώνης Μουντάκης στην Επιτροπή για την τήρηση των...

Ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. Αντώνης Μουντάκης στην Επιτροπή για την τήρηση των αρχών της δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας

Date:

Σχετικά άρθρα

Βγήκε η απόφαση για τις κατασκηνώσεις των δήμων

Αναρτήθηκε η ΚΥΑ για την ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας...

 Άγραφα: ΔΕΝ είναι αυτό Πράσινη Μετάβαση

Οι Πράσινοι-Οικολογία συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της 18 & 19.5...

Πρόσκληση – Πρόγραμμα εορτασμού πολιούχου του Λουτρού Αμφιλοχίας 

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας...

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στην Επιτροπή του άρθρου 25 του ν. 5005/2022 (Α’ 236) για την τήρηση των αρχών της δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας», την Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Αντώνιος Μουντάκης ως τακτικό μέλος και ο Ταμίας του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Άγγελος Βασίλαινας ως αναπληρωματικό μέλος.

Η Επιτροπή αποτελείται από εννέα (9) μέλη, με τα αναπληρωματικά τους, ως εξής: α) έναν εκπρόσωπο του κοινωφελούς Ιδρύματος «Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασιλείου Μπότση», ως Πρόεδρο, β) ένα μέλος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) ελληνικού Α.Ε.Ι. με γνωστικό αντικείμενο τη δημοσιογραφία, την επικοινωνία ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το οποίο ορίζεται από το εκάστοτε τμήμα του Α.Ε.Ι. ως Αντιπρόεδρο, γ) έναν εκπρόσωπο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.), δ) έναν εκπρόσωπο της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ – Θ) ή της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.), ε) έναν (1) εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), στ) έναν εκπρόσωπο της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝ.Ε.Δ.), ζ) ένα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), η) έναν εκπρόσωπο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Ι.Η.Ε.Α.) και θ) έναν εκπρόσωπο του Περιφερειακού Τύπου. 

Η πρώτη Ένωση Περιφερειακού Τύπου που θα έχει εκπροσώπους στην Επιτροπή είναι η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.).

Η θητεία των εκπροσώπων της Ε.Ι.Ε.Τ. θα είναι διετής.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα