Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑγρινίουΟ εορτασμός των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Αγρίνιο

Date:

Σχετικά άρθρα

Κώστας Καρπέτας: Η πολιτική Φαρμάκη ναρκοθετεί την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Ελλάδας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, εντείνοντας τις...

Στην τελική ευθεία για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ»

Συνάντηση διοργανωτών και εκπροσώπου της «Ανεμώνης» Το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Η ανελέητη επίθεση στα εργασιακά συνεχίζεται και εντείνεται με...
Με εκκλησιαστική λαμπρότητα τιμήθηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στο Αγρίνιο με την τέλεση Θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας του Μέγα Αγιασμού στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε Αγιασμός των Υδάτων και Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη δεξαμενή του Παλαιού Αγίου Χριστοφόρου.
Στο μήνυμα της σημερινής ημέρας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Σήμερα γιορτάζουμε μια λαμπρή ημέρα. Ας ευχηθούμε το φως των Θεοφανείων να διώξει μακριά το σκοτάδι και να αγιάσει τις ψυχές μας. Το Άγιο Πνεύμα να μας καθοδηγεί σε νέους δημιουργικούς δρόμους με υγεία και γαλήνη. Χρόνια πολλά, καλή φώτιση με ελπίδα και χαρά σε όλο τον κόσμο».
Στην τελετή αγιασμού παρέστησαν ο πρ. του ΔΣ Αγρινίου Νίκος Καζαντζής , οι Αντιδήμαρχοι Μίμης Σκορδόπουλος, Πάνος Μαρνέζος, Γιώργος Καραμητσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κώστας Κιτσοπάνος, η πρ. της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου, η εντεταλμένη Σύμβουλος του ΠΔΕ κ. Αμαλία Βούλγαρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Καψάλης, ο Δντής της ΔΕΥΑΑ Χρ. Κωστάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Γαλαζούλας, ο Αν. Αστ. Δντης Κ. Σπυρόπουλος, ο Διοικητής Τροχαίας Α .Αντωνίου.

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img