Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑπόψειςΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Οι καταγγελίες για κακοποίηση πρέπει να διερευνώνται άμεσα και να...

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Οι καταγγελίες για κακοποίηση πρέπει να διερευνώνται άμεσα και να προστατεύεται το θύμα

Date:

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, αποτελούμενη από τον...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΠ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟ Ο.Ε.Υ

«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»....

Οι προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Μανώλης Μουράτογλου Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία,...

Απόλυτα καταδικαστέο και αποτρόπαιο χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Παπαναστάσης το περιστατικό βιασμού και κακοποίησης για το οποίο καταγγέλθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Γεωργούλης, μιλώντας σε εκπομπή του «ΑΝΤ1», το πρωί της Τετάρτης.

Όπως σημείωσε, η καταγγελία θα έπρεπε να είχε διερευνηθεί πολύ νωρίτερα και όχι τρία χρόνια μετά, ενώ καυτηρίασε την αποκρουστική αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γύρω από το θέμα, που όμως αφήνει στο απυρόβλητο το γεγονός ότι τέτοιες καταγγελίες σέρνονται για χρόνια και τα θύματα μένουν απροστάτευτα.

Μάλιστα επισήμανε ότι όσα κροκοδείλια δάκρυα και αν χύσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την πολιτική τους αφήνουν τα θύματα απροστάτευτα, ακόμα και όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα.

Επίσης, σχετικά με τη συζήτηση για τη διεξαγωγή debate, ο Ν. Παπαναστάσης επισήμανε ότι το ΚΚΕ συνομιλεί καθημερινά με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, παρ’ όλα αυτά είναι θετικό στη διεξαγωγή τέτοιας συζήτησης επί των προγραμμάτων των κομμάτων.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα