Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Είμαστε αισιόδοξοι για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Είμαστε αισιόδοξοι για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές

Date:

Σχετικά άρθρα

2/39 Σύνταγμα Ευζώνων «Συνταγματάρχης Καραχρήστος»

Κείμενο και φωτογραφίες (από το μνημείο του 2/39 Συντάγματος...

Βροντερό παρών των συνταξιούχων Αιτωλ/νίας στην Αθήνα

Βροντερό παρών έδωσαν οι συνταξιούχοι σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου...

Αποκομίζοντας κέρδη σε ξεχασμένους τόπους: H Βόρεια Εύβοια σε πρώτο πλάνο

                                           Των Βασιλικής Γραμματικογιάννη και Ρέας Τζανετάκου « Αποχωρούν τα...

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας...

Την αισιοδοξία του για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτώβρη, εξέφρασε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτώβρη 2023 σε εκπομπή του ρ/σ Κανάλι Ένα.

Υπογράμμισε ότι η σταδιακή και σταθερή ενίσχυση του ΚΚΕ είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα και ότι οι μόνες δυνάμεις που αντιπαρατίθενται στην αντιλαϊκή πολιτική είναι οι δυνάμεις του ΚΚΕ.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τόνισε ότι, τα δημοσιεύματα ότι η Ελλάδα σταμάτησε να εξοπλίζει τα νησιά, όπως και η αφαίρεση πολύτιμων στοιχείων ισχύος από τα νησιά, τεκμηριώνουν την επιθυμία των δύο αστικών τάξεων της Τουρκίας και της Ελλάδας για συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση στο Αιγαίο, η οποία προχωρά και δρομολογείται υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. 

Όπως επισήμανε ο Ν. Παπαναστάσης, η κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτα και αυτό το μήνυμα πρέπει να πάρουν από τον λαό, η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν αυτές τις επιλογές και από τις επικείμενες τοπικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς αυτά τα ζητήματα δεν είναι άσχετα με τις επιλογές των δημοτικών και περιφερειακών ηγεσιών που και αυτές έχουν βάλει το χέρι τους, όπως για παράδειγμα στην Αλεξανδρούπολη, το Άκτιο Πρέβεζας και τις άλλες περιοχές που έχουν μετατραπεί σε αμερικανικές βάσεις.

Απαντώντας στο επιχείρημα ότι η παρουσία των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποτελεί εγγύηση ασφάλειας, ο Ν. Παπαναστάσης σημείωσε ότι το μόνο στοιχείο που μπορεί να προασπίσει την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι η ισχύς του ελληνικού λαού, με πρώτο μέλημά του να διώξει από τη χώρα μας το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Αυτή είναι η μόνη ασφάλεια, τόνισε χαρακτηριστικά.

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα