Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Είμαστε αισιόδοξοι για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Είμαστε αισιόδοξοι για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές

Date:

Σχετικά άρθρα

Ημέρα του Αρχηγού και Ράσο και Φουστανέλα την Τετάρτη 24 Απριλίου στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου

Ο Αρχηγός της Φρουράς των Μεσολογγιτών Αθανάσιος Ραζή-Κότσικας τιμάται...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κ. Δημήτρης...

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ : ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ης ΑΠΡΙΛΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ης ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ...

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 09:00’  Μεσολόγγι – Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως Προγραμματισμένες...

ΕΛΕΠΑΠ: OPEN DAY – Προγράμματα Ημερήσιας Φροντίδας

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τα προγράμματα Ημερήσιας Φροντίδας της...

Την αισιοδοξία του για την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτώβρη, εξέφρασε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτώβρη 2023 σε εκπομπή του ρ/σ Κανάλι Ένα.

Υπογράμμισε ότι η σταδιακή και σταθερή ενίσχυση του ΚΚΕ είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα και ότι οι μόνες δυνάμεις που αντιπαρατίθενται στην αντιλαϊκή πολιτική είναι οι δυνάμεις του ΚΚΕ.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τόνισε ότι, τα δημοσιεύματα ότι η Ελλάδα σταμάτησε να εξοπλίζει τα νησιά, όπως και η αφαίρεση πολύτιμων στοιχείων ισχύος από τα νησιά, τεκμηριώνουν την επιθυμία των δύο αστικών τάξεων της Τουρκίας και της Ελλάδας για συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση στο Αιγαίο, η οποία προχωρά και δρομολογείται υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. 

Όπως επισήμανε ο Ν. Παπαναστάσης, η κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι αδιαπραγμάτευτα και αυτό το μήνυμα πρέπει να πάρουν από τον λαό, η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν αυτές τις επιλογές και από τις επικείμενες τοπικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς αυτά τα ζητήματα δεν είναι άσχετα με τις επιλογές των δημοτικών και περιφερειακών ηγεσιών που και αυτές έχουν βάλει το χέρι τους, όπως για παράδειγμα στην Αλεξανδρούπολη, το Άκτιο Πρέβεζας και τις άλλες περιοχές που έχουν μετατραπεί σε αμερικανικές βάσεις.

Απαντώντας στο επιχείρημα ότι η παρουσία των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποτελεί εγγύηση ασφάλειας, ο Ν. Παπαναστάσης σημείωσε ότι το μόνο στοιχείο που μπορεί να προασπίσει την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας είναι η ισχύς του ελληνικού λαού, με πρώτο μέλημά του να διώξει από τη χώρα μας το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ. Αυτή είναι η μόνη ασφάλεια, τόνισε χαρακτηριστικά.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα