Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑπόψειςΜολώνης Σπυρίδων: Η νέα γενιά έχει το λόγο...

Μολώνης Σπυρίδων: Η νέα γενιά έχει το λόγο…

Date:

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Καραμητσόπουλος (5/1/1965 – 15/4/2011)

Κύριε Θάνατεσυμμαθητή του φόβου,όταν έρθεις πιο κοντάστο πνεύμα μουθα...

“ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”: Ένα τραγούδι αφιέρωμα στην ομότιτλη κίνηση Πνευματικού Ακτιβισμού

Μέλη του Φιλοσοφικού Καφενείου Αγρινίου δημιουργούν το τραγούδι "ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"...

Εγκαταστάθηκαν τα νέα «έξυπνα» φωτιστικά led στην παραλιακή οδό της Αμφιλοχίας 

Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Αμφιλοχίας η αντικατάσταση των συμβατικών...

Ναυπάκτος: Θρησκευτική κατάνυξη στο λιμάνι την Μεγάλη Παρασκευή

Θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη θα βιώσουν και φέτος όσοι...

Κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας

Θέλοντας να δώσουμε έμφαση στη νέα γενιά, την δική μου γενιά, τους δίνουμε βήμα μέσα από την εκλογή νέων ανθρώπων ώστε να έχουν επιτέλους λόγο για την πόλη τους.

Το μήνυμά το δικό μου μέσα από την εκλογή μου είναι να ακουστούν και οι απόψεις της νέας γενιάς στο δήμο, οι άνθρωποι της εκπαίδευσης, της αγροτιάς, της παραγωγής, της επιστημονικής κοινότητας και των επαγγελματικών χώρων, με νέες ιδέες και όνειρα. Για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, η νέα γενιά πρέπει να <<παίξει>> ένα σημαντικό ρόλο στο δήμο Αγρινίου.

Ο Δήμος μας μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να μπορέσει η νέα γενιά να παραμείνει στο τόπο της και να ορθοποδήσει.

Πρέπει να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ώστε ο Δήμος  να γίνει ισχυρός, με τη βοήθεια σας. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο παραγωγική και λειτουργική  για όλους μας. Το μέλλον μας ανήκει. Η νέα γενιά μπροστά!

Μολώνης Δ. Σπυρίδων

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου 

spot_img

Πρόσφατα άρθρα