Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑπόψειςΜολώνης Σπυρίδων: Η νέα γενιά έχει το λόγο...

Μολώνης Σπυρίδων: Η νέα γενιά έχει το λόγο…

Date:

Σχετικά άρθρα

4η εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης της καμπάνιας Western Greece Seafood

« Πρόσκληση συμμετοχής, συντονισμού και προετοιμασίαςτοπικών επιχειρήσεων, μεταποιητών...

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μια εποικοδομητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα, Τρίτη...

Επαφές Παπαναστασίου με παραγωγικούς φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες...

Κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας

Θέλοντας να δώσουμε έμφαση στη νέα γενιά, την δική μου γενιά, τους δίνουμε βήμα μέσα από την εκλογή νέων ανθρώπων ώστε να έχουν επιτέλους λόγο για την πόλη τους.

Το μήνυμά το δικό μου μέσα από την εκλογή μου είναι να ακουστούν και οι απόψεις της νέας γενιάς στο δήμο, οι άνθρωποι της εκπαίδευσης, της αγροτιάς, της παραγωγής, της επιστημονικής κοινότητας και των επαγγελματικών χώρων, με νέες ιδέες και όνειρα. Για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, η νέα γενιά πρέπει να <<παίξει>> ένα σημαντικό ρόλο στο δήμο Αγρινίου.

Ο Δήμος μας μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να μπορέσει η νέα γενιά να παραμείνει στο τόπο της και να ορθοποδήσει.

Πρέπει να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ώστε ο Δήμος  να γίνει ισχυρός, με τη βοήθεια σας. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο παραγωγική και λειτουργική  για όλους μας. Το μέλλον μας ανήκει. Η νέα γενιά μπροστά!

Μολώνης Δ. Σπυρίδων

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου 

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img