Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίου"ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ" 50 χιλιάρικα για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή

“ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ” 50 χιλιάρικα για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή

Date:

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Τζωρτζόπουλος: Ένα έργο με υλικά απο τη Μακρόνησο…

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Αγρίνιο, του...

ΔΙΚΗ ΙΑΤΡΩΝ – ΠΡΑΞΗ 2η : ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ημέρα πανυγειονομικής απεργίας η σημερινή, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, με...

“Ανέβηκε στη Διαύγεια η απόφαση για το κόστος  της συναυλίας με την Βανδή στο Αγρίνιο

Το κόστος ανέρχεται στις 50 χιλιάδες ευρώ”

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις για την συναυλία με την Δέσποινα Βανδή, που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στις 21 Δεκεμβρίου. Μάλιστα έγινε θέμα και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, με Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η Βανδή ή τι επαγγέλλεται . Στο ίδιο δημοτικό συμβούλιο, ρωτήθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου κα Μαρία Παπαγεωργίου για το κόστος της συναυλίας και η απάντηση της ήταν: «Δεν είναι και τόσο τρομερό…» αποφεύγοντας να πει το ποσό δεδομένου οτι περίμεναν και κάποιες χορηγίες.
Έφτασε όμως η στιγμή που το κόστος ανέβηκε στη «Διαύγεια». Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς του Δήμου Αγρινίου ενέκρινε την πίστωση ύψους 50.000 για τη συναυλία με τη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα τα χρήματα αυτά θα βαρύνουν τον Κ.Α. 6471.01 του προϋπολογισμού έτους 2022.
Οι δαπάνες κατανέμονται ως εξής:  40.176 ευρώ για τους καλλιτέχνες και το σχήμα , 5.000 είναι για τις μετακινήσεις και 4.824 για την ενοικίαση καθισμάτων.
Ακόμη πιο συγκεκριμένα  οι δαπάνες αφορούν: αμοιβή σχήματος -εσωτερικές μετακινήσεις σχήματος (σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών) ,μετακίνηση καλλιτεχνών (παροχή αυτοκινήτου πολυτελείας)/κάλυψη αμοιβής του οδηγού -έξοδα μετακίνησης τεχνικής ομάδας και παραγωγής -δύο γεύματα ημερησίως για όλους τους συντελεστές- τεχνική Υποστήριξη (σύμφωνα με το technical rider)/κόστος μεταφοράς και ενοικίασης τεχνικού εξοπλισμού BACKLINE) , εξέδρα (σύμφωνα με το technical rider και τις προδιαγραφές της παραγωγής + κόστος μεταφοράς) , κόστος ασφάλισης συντελεστών , αμοιβή εταιρείας παραγωγής-ασφάλιση αστικής ευθύνης.
Παρακάτω παραθέτουμε την απόφαση απο την “Διαύγεια”:

Σας επισυνάπτουμε τον σχετικό σύνδεσμο της «Διαύγεια»:
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%97%CE%98%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%94%CE%A1-%CE%9528?inline=true
spot_img

Πρόσφατα άρθρα