Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Μια συγκλονιστική συγκέντρωση με πλήθος κόσμου και με μήνυμα νίκης, πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, στην Αθήνα. Οι Θέρμιοι της Αθήνας κατέκλυσαν την τεράστια αίθουσα «ILISSOS” και τον εξωτερικό χώρο αυτής, του ξενοδοχείου Divani Caravel και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τον απολογισμό της δημοτικής αρχής. 

Ο Δήμαρχος Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα  έργα που συντελούνται ή έχουν δρομολογηθεί σε όλο το Δήμο και έθεσε τους στόχους και το σχέδιο  για την  επόμενη πενταετία.  

Καταχειροκροτούμενος ο  κ Κωνσταντάρας , τονισε ότι δεν θα πάψει να αγωνίζεται μαζί με τους συνεργάτες του και τους πολίτες, για ένα καλύτερο μέλλον του Δημου  και χαρακτηριστικά ανέφερε,  ότι «μόνη υπόσχεση μας είναι η σκληρή δουλειά.  Θα συνεχίσουμε υπεύθυνα, ανθρώπινα και με το ίδιο μεγάλο πάθος να δουλεύουμε για το Δήμο  που μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας» . 

Επίσης έγινε παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, ενώ συμμετείχαν στη συγκέντρωση πολλοί υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων. Παρέστησαν βουλευτές,πολιτευτές, εκπρόσωποι της ΠΑΝΣΥ και απέστειλαν μηνύματα και ευχές εκπρόσωποι από όλο το πολιτικό φάσμα , αποδεικνύοντας και την υπερκομματική αντίληψη του συνδυασμου «Πολίτες σε Δράση» . 

spot_img

Πρόσφατα άρθρα