Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΜε την Υπουργό Πολιτισμού Λ.Μενδώνη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Β.Γκίζας

Με την Υπουργό Πολιτισμού Λ.Μενδώνη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Β.Γκίζας

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...

Β.Γκίζας: «Έμπρακτο το ενδιαφέρον της Υπουργού για τον Δήμο Ναυπακτίας»

Συνάντηση με την Υπουργό κ.Λίνα Μενδώνη πραγματοποίησε στο Υπουργείο Πολιτισμού ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, παρουσία της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠ.ΠΟ. κ.Ολυμπίας Βικάτου.

Επί τάπητος τέθηκαν τα έργα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, με σπουδαιότερο αυτό της αναστήλωσης, προστασίας και ανάδειξης του Ενετικού Λιμανιού, καθώς και νέα έργα που πρόκειται να δρομολογηθούν, αλλά και θέματα πολιτισμού.  Η συγκεκριμένη συνάντηση επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίμα και τη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στον Δήμο Ναυπακτίας και το Υπουργείο, με την ιδιαιτέρως σημαντική συμβολή της κ.Βικάτου.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος κ.Γκίζας σχολίασε ότι “Και αυτή τη συνάντηση έρχεται να υπογραμμίσει το σοβαρό ενδιαφέρον του Υπουργείου και προσωπικά της Υπουργού για τα θέματα του Δήμου Ναυπακτίας», κάτι που εμπράκτως αποδεικνύεται τόσο με σειρά έργων που ήδη εκτελούνται όσο και με τις πρόσφατες επισκέψεις της κ.Μενδώνη στην περιοχή, η οποία με δήλωσή της έχει χαρακτηρίσει την Ναύπακτο ως «αναδυόμενο τουριστικό προορισμό»”.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα