Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑπόψειςΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ…

ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ…

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821 που σηματοδοτεί την έναρξη του αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία γίνεται φέτος σε πολύ βαρύ κλίμα όπου η θλίψη και η οργή έχουν σκεπάσει τα πάντα.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν πριν από μόλις 25 μέρες στα Τέμπη 57 αθώοι άνθρωποι, οι περισσότεροι στο άνθος της ζωής τους έπεσαν θύματα δολοφονίας από το ίδιο τους το κράτος.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος για το οποίο αγωνίστηκαν ηρωικά οι προγονοί μας έχει μεταλλαχθεί από το πολιτικό σύστημα σε ένα κράτος-εγκληματία που δολοφονεί τα ίδια του τα παιδιά.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν έχουν περάσει 202 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και δεν μπορέσαμε ακόμα ως χώρα να δημιουργήσουμε τις υποδομές ώστε να μετακινούμαστε με ασφάλεια.

Με τι καρδιά να γιορτάσεις όταν αισθάνεσαι ότι εξακολουθείς να ζεις γιατί απλά στάθηκες τυχερός μέχρι τώρα…

Τη σημαία μας οι Έλληνες μάθαμε να την κρατάμε πάντα ψηλά και να μην την εγκαταλείπουμε ποτέ για τα ιδανικά που συμβολίζει για την πατρίδα μας.

Όμως ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την πατρίδα μας δεν είναι με εορτασμούς και πανηγύρια αλλά με τον αδιάκοπο αγώνα μας για να αποκτήσουμε επιτέλους όσα δικαιούμαστε και αξίζουμε ως Έλληνες ώστε να ζούμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια στον τόπο μας.

Γιατί πάνω από όλα η πατρίδα είναι οι άνθρωποι της.

Για τη Συμμαχία Πολιτών

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

spot_img

Πρόσφατα άρθρα