Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΜε επιτυχία οι γυμναστικές επιδείξεις των ΚΔΑΠ Αγρινίου

Με επιτυχία οι γυμναστικές επιδείξεις των ΚΔΑΠ Αγρινίου

Date:

Σχετικά άρθρα

Βγήκε η απόφαση για τις κατασκηνώσεις των δήμων

Αναρτήθηκε η ΚΥΑ για την ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας...

 Άγραφα: ΔΕΝ είναι αυτό Πράσινη Μετάβαση

Οι Πράσινοι-Οικολογία συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της 18 & 19.5...

Πρόσκληση – Πρόγραμμα εορτασμού πολιούχου του Λουτρού Αμφιλοχίας 

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας...
Πολλά παιχνίδια, δώρα και κέφι περιλάμβανε το πρόγραμμα των γυμναστικών επιδείξεων των ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου.
Φιλοξενούμενα παιδιά από τα ΚΔΑΠ Αγρινίου, Γαβαλούς,  Γραμματικούς, Παραβόλας και  Στράτου πήραν μέρος σε αθλοπαιδιές  στον προαύλιο χώρο του   ΚΔΑΠ -ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 1   του Δήμου  Αγρινίου.
Καλό καλοκαίρι στα παιδιά και τους γονείς ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : “Σήμερα μαζί με τα παιδιά γίναμε κι εμείς παιδιά. Παίξαμε και χαρήκαμε τη μεγάλη γιορτή που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι της ΚΟΙΠΑ,  οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου,  στέκονται με σεβασμό στο πλευρό των  οικογενειών και των παιδιών. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί, κάθε χρόνο καταφέρνουμε να  αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας  καλύπτοντας ακόμη περισσότερες ανάγκες των συμπολιτών μας  σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου».

Ο πρ. της ΚΟΙΠΑ Γ. Βασιλείου ευχαρίστησε για τη συμμετοχή : “Είμαστε ξεχωριστά χαρούμενοι που μπορούμε να ενώσουμε όλα τα ΚΔΑΠ και να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά μας. Φιλοδοξία μας είναι κάθε χρόνο να ανοίγουμε ακόμη περισσότερο την αγκαλιά μας.  Με την ευγενική προσφορά της  επιχείρησης «Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΜΟΝ ΑΜΙ Α.Ε.»  δωρίζουμε  ένα παιχνίδι σε κάθε  παιδί που συμμετέχει στην εκδήλωση».
 Ευχές για καλό καλοκαίρι έδωσε η Διευθύντρια της ΚΟΙΠΑ Ντ. Αγγελοπούλου ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Δήμητρα Λαοπόδη.
 
spot_img

Πρόσφατα άρθρα