Με επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Καινούριο

112
Οι Οργανώσεις Μελών Καινούργιου, Παραβόλας και Παναιτωλίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Π.Σ. συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2022, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Π.Σ., Κώστα Ζαχαριάδη, στην Κεντρική Πλατεία Καινούργιου.

Παρόλο τον άστατο καιρό , η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή.
Νωρίτερα ο κ.Ζαχαριάδης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Θάνο Μωραΐτη, Γιώργο Βαρεμένο και  στελέχη του κόμματος είχε σύσκεψη στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου, όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Περικλή Παπασάικα για τα όσα βιώνουν οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής εξαιτίας της αυξημένης παραγωγής κόστους και συγκομιδής που καθιστά ασύμφορη την συγκομιδή του καρπού.
Ακολούθησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις παραλαβής ελιών του συνεταιρισμού και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ομιλία.
Χαιρετισμούς πριν την έναρξη έκαναν οι Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος που καλωσόρισαν τον κ.Ζαχαριάδη ,τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στο Καινούργιο.
Στην ομιλία του ο  Βουλευτής και Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ,  Κώστας Ζαχαριάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στην ενεργειακή ακρίβεια και τις ανατιμήσεις και στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο κ.Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στα όσα είδαν το φως τις δημοσιότητας με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις ,για την τεράστια αύξηση του κόστους υλικών και υπηρεσιών ,του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου και ανέφερε ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.
Επιτέθηκε στην πολιτική Μητσοτάκη καθώς όπως είπε υπάρχει μια κυβέρνηση που διαλύει την ελληνική οικονομία και αποδιαβρώνει την παραγωγική της βάση.
Ταυτόχρονα έκανε και αυτοκριτική για τα όσα έκανε και δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση τονίζοντας ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν άγγιξαν «ούτε ένα  σέντ» από το δημόσιο ταμείο.