ΛΕΙΠΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΑΦΘΟΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

859

Ανοίγοντας της εφημερίδες και διαβάζοντας τα διάφορα γκάλοπ, βλέπουμε δύο κυρίως κόμματα να συναγωνίζονται στις πρωτιές. Το κυβερνών κόμμα και η αντιπολίτευση που λέγεται και ως “η επόμενη κυβέρνηση”.

Ακολουθούν το ακροδεξιό κόμμα του Μιχαλολιάκου, το ΚΚΕ και το νέο κόμμα του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά.
Στη συνέχεια νέες προοπτικές δηλώνουν και οργανώνονται από Γ. Καραντζαφέρη, Φαήλο Κρανιδιώτη, Βελόπουλο και λοιπούς, σε σκέψεις, προοπτικές και σχεδιασμούς.
Το κύριο χαρακτηριστικό των νέων κομμάτων είναι η στροφή προς τα δεξιά, τον εθνικισμό, τη χριστιανοσύνη ή στο συνδυασμό της Χριστιανικής δεξιάς αντίληψης της Δημοκρατίας και του Εθνικισμού.
Στις σφυγμομετρήσεις (τα γκάλοπ) που ακολουθούν παρουσιάζονται με δύο, τρία ή τέσσερα τοις εκατό και με μεγαλύτερες βλέψεις η κάθε μία αρχηγική παράταξη με πρόσωπα που από κάποια θέση έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό που επιτυχημένα υπηρέτησαν.
Πολύς κόσμος επαναλαμβάνει τις φράσεις “πού είσαι Παπαδόπουλε” ή “Αν ζούσες Χριστόδουλε” και κάτι απ’ αυτούς προσπαθούν να πάρουν ή να διακηρύξουν πολλοί υποψήφιοι ο καθένας για λογαριασμό του.
Μ’ αυτό το “σκηνικό” η κάθε μία απ’ τις δύο πρώτες παρατάξεις της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σκέφτονται και σχεδιάζουν προκαταβολικά με ποιους απ’ τους “μικρούς”… συγγενεύουν για να συνεργαστούν μετά τις εκλογές ώστε να ξεπεράσουν το 150 των εδρών για να κάνουν Κυβέρνηση. Έτσι βάσει σχεδιασμών τούς βλέπουμε πότε αντιτιθέμενους μεταξύ τους και πότε με ανοίγματα δεξιά ή αριστερά.
Οι μόνοι που ακολουθούν “μοναχικό” δρόμο είναι τα αρχηγικά μικρά κόμματα που τα βάζουν κατά του κατεστημένου των φιλελεύθερων του Μητσοτάκη, των αθέων αριστερών του Τσίπρα και των διαδόχων του ΠΑΣΟΚ της Γεννηματά. Έχουν πέρα απ’ το γενικό όρο “Για την Ελλάδα”, που έχουν και τα δύο μεγάλα κόμματα και τους ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς “Εθνικοφροσύνη – χριστιανοσύνη και ανεξαρτησία απ’ τις επιβολές των τοκογλύφων Ευρωπαίων”.
Και ο “δεξιός” Έλληνας δημοκράτης ψηφοφόρος, περίλυπος αναρωτιέται: “Και γιατί ρε παιδιά με τις ίδιες απόψεις περί διοικήσεως και προόδου της χώρας, δηλαδή της Εθνικοφροσύνης, το χριστιανισμό, την οικογένεια, τη δημοκρατία και την ισονομία, δεν βάζετε στην άκρη τους εγωισμούς. τη φιλαυτία και συνεργαζόμενοι να αναγνωρίσετε με σωστή σκέψη και κρίση έναν αρχηγό, να ενωθείτε και να διεκδικήσετε την πρώτη θέση στα κόμματα και τη διακυβέρνηση του τόπου με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Να είστε βέβαιοι πως μ’ έναν αρχηγό, τον καλύτερο θα πετύχετε να πείσετε τον απλό Έλληνα στην πλειοψηφία του να σας δώσει την ψήφο του και να κυβερνήσετε με βάση αυτά που θα διακηρύξετε και θα σώσετε την Ελλάδα απ’ τον αφανισμό.
Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο αρχηγός. Εσείς θα τον βρείτε. Εκείνος που θα έχει την κατάλληλη μόρφωση στα βασικά θέματα οργάνωσης και διοίκησης, την εμπειρία σ’ αυτά, το δυνατό και πιεστικό λόγο με το ανάλογο ήθος μαζί με τις γνώσεις και τον ακέραιο χαρακτήρα, αλλά και τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλους ομοίους του. Είναι πολύ εύκολο για ανθρώπους που χάρη του κοινού σκοπού ή στόχου που πρωτεύοντα λόγο έχει η πρόοδος και η σωτηρία της πατρίδος.
Βασική προϋπόθεση είναι να μπουν στην άκρη ο εγωισμός, η φιλαυτία, η αλαζονεία, ο εγωκεντρισμός και η προβολή και στήριξη με κάθε τρόπο των ιδεωδών της πατρίδος, της χριστιανικής πίστης και ο θεσμός της οικογένειας που είναι το βασικό θεμέλιο που στηρίζεται και προκόβει μια κοινωνία κι ένα κράτος.
Το πρόσωπο που θα ηγηθεί μιας πανελλαδικής κίνησης, ενός εθνικιστικού κόμματος, είναι εύκολο να βρεθεί, όταν ειλικρινά το θελήσουν οι αρχηγοί των μικρών κομμάτων που εκφράζονται σήμερα με τα ποσοστά δύο έως τέσσερα τοις εκατό.
Υπάρχουν άνθρωποι υποψήφιοι Αρχηγοί δοκιμασμένοι στην προηγούμενη επαγγελματική τους ζωή, που αρίστευσαν και τώρα παραμένουν στην άκρη διστάζοντας να διακινδυνεύσουν το άριστο παρελθόν τους στο “βρώμικο”, όπως λέγεται και ακούγεται πολιτικό παιχνίδι.
Όταν οι οπαδοί μιας τελείως Χριστιανικής δεξιάς και εθνικιστικής δημοκρατίας είναι σε αφθονία και περιμένουν και ψάχνουν για τον ΑΡΧΗΓΟ αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους ικανοποιήσουμε όσοι ασχολούνται με τα ιδανικά αυτά και δημιουργούν μικροκόμματα και ζητούν την στήριξη της πλειονότητας των οπαδών.
Θ’ αναφερθώ για παράδειγμα σ’ ένα πρόσωπο πρώην πετυχημένου Στρατιωτικού που ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) και αδίκως αντικαταστάθηκε από κομματικούς φαύλους πολιτικούς που προσπάθησαν να τον παραμερίσουν ακριβώς και μόνο για τα άριστα προσόντα του.
Αρχηγός του ΓΕΣ με την αξία του και για το φτάσιμό του μέχρι εκεί πέρασε όλη τη διαδρομή του στο Στρατό ΑΡΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ σ’ όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς της καριέρας του ως ΑΡΙΣΤΟΣ απ’ την αρχή του ως Εύελπις. Προσόντα που για να καταγραφούν θα χρειαζόταν σελίδες ολόκληρες για την προσωπικότητα του Αντιστρατήγου ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ.
Του ανθρώπου που εφόσον ταχθούν υπό την ηγεσία του όλα τα μικροκόμματα με το χαρακτηρισμό “Εθνική Προοδευτική και Χριστιανική Δεξιά” και τον αναγνωρίσουν ως ΑΡΧΗΓΟ θα είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για το παραπαίον πολιτικό ζήτημα, ένας φάρος για χιλιάδες των οπαδών και μία άνοδος της πολιτικής της Ελλάδος για πρόοδο και ευημερία της πατρίδος μας.
Το βασικότερο τμήμα σ’ όλα αυτά είναι η διάθεση του Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου στο να θέσει στην κρίση των μικρών κομμάτων – των άξιων αρχηγών τους – την επιθυμία του για μια τέτοια συνεργασία, έπειτα από συνεννοήσεις μεταξύ τους για την αρχηγία και την ευθύνη ανάληψής της.
Τότε και μόνο η ΕΛΛΑΔΑ θα δει το φως της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και θα ξαναγίνει η ίδια η χώρα του ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Αφήστε στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες, τον εγωκεντρισμό, το προσωπικό συμφέρον και τη μεγαλομανία και καταλάβετε καλά πως μόνο με την ενότητα όλων σε μια δύναμη προόδου, μια γροθιά των υγειών πολιτικά δυνάμεων θα έχει τη δυνατότητα να γκρεμίσει το κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς. Να θυμάστε πάντα τα λόγια του ποιητή, που δημοσιεύτηκαν στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, με τον τίτλο “ΜΑΖΙ”. “Δεν είμαι εγώ – Δεν είσαι ΕΣΥ – Είμαστε ΕΜΕΙΣ. Κι εσύ μπορείς κι εγώ μπορώ, μπορούμε μαζί ν’ αλλάξουμε στον κόσμο τον τρόπο να ζει…
Και όλα θα πάνε κατ’ ευχή, θα ξανασάνουμε οι Έλληνες και θα γίνουμε ξανά το ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Όλοι μαζί λοιπόν ενωθείτε υπό τη στιβαρή ηγεσία του Αντιστρατήγου ε.α. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ του ΝΕΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σ’ ένα κίνημα ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.
….Μαζί ν’ ανοίξουμε
της αγάπης φτερά κι ευτυχία
νικώντας τα πλάσματα τα νοσηρά
με δόξα να γράψουμε
ΜΑΖΙ ΙΣΤΟΡΙΑ”.

ΘΩΜΑΣ Θ. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ
ΣΥΝΤ/ΡΧΗΣ ε.α.