Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Βλάση Αλμπάνη: «Οι δρόμοι των εφημερίδων»

620

Εκδόθηκε και κυκλοφορεί το βιβλίο του Βλάση Αλμπάνη με τίτλο «Οι δρόμοι των εφημερίδων» το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ποικίλο συγγενές υλικό που θα μείνει τεκμήριο για το αύριο.

Ο συγγραφέας, με διαδρομή 37 χρόνων συνολικά στον Τύπο- ως πράκτορας αλλά και ως αρθρογράφος, συντάκτης και σύμβουλος έκδοσης σε πολλά έντυπα-, καταφέρνει να έχει μοναδικές και ενδελεχείς αναφορές τόσο στην ιστορία της διανομής του Τύπου όσο και στους στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, τους ιδρυτές, αλλά και μεταγενέστερους διευθυντές των πρακτορείων εφημερίδων, όπως και τους αφανείς ήρωες, τους εφημεριδοπώλες.

Όπως αναφέρει στο σημείωμά της η Ντούνια Α. Κουσίδου «η αφετηρία “Οι δρόμοι των εφημερίδων” είναι συνάμα και ένα αφήγημα της Ιστορίας του Τύπου, που διατηρεί αδιάπτωτη την προσοχή του αναγνώστη»

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό βιβλίο που αναφέρεται αναλυτικά στην ιστορία της διακίνησης των εφημερίδων σ’ ολόκληρη τη χώρα.

Το βιβλίο μπορεί κανείς να το προμηθευτεί στο τηλέφωνο 26410 22462, στα γραφεία του ΜΑΧΗΤΗ και στο βιβλιοπωλείο κας Αλεξάνδρας Μοσχονά (Αναστασιάδη 2, Αγρίνιο, τηλ. 26410 52715)