Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕκδηλώσειςΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Μας το ζητήσατε και το ξαναπαίζουμε!

ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Μας το ζητήσατε και το ξαναπαίζουμε!

Date:

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Τζωρτζόπουλος: Ένα έργο με υλικά απο τη Μακρόνησο…

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Αγρίνιο, του...

ΔΙΚΗ ΙΑΤΡΩΝ – ΠΡΑΞΗ 2η : ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ημέρα πανυγειονομικής απεργίας η σημερινή, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, με...
Η μεγάλη επιτυχία της πρεμιέρας στη κωμωδία μας ”Ξε…μένουμε Σπίτι” που παρουσιάσαμε το περασμένο Σεπτέμβριο στο ΕΛΛΗΝΙΣ αλλά και τα ευμενή σχόλια από τους θεατές που την είδαν και ενθουσιάστηκαν, μας παρότρυναν να το ξαναπαίξουμε για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Έτσι προγραμματίζουμε μερικές παραστάσεις για την εαρινή και καλοκαιρινή σεζόν 2023. Το ”Ξε…μένουμε Σπίτι” είναι μια σύγχρονη κωμωδία που ανεβάζει τον θεατή στη σκηνή και τον κάνει συμπρωταγωνιστή, σκορπώντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.
Η δομή του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας. Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο. Οι θεατές μπαίνουν πολλές φορές στις θέσεις των ηθοποιών και γίνονται συμπρωταγωνιστές, αφού το έργο γράφτηκε για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Δώρα Μανίκα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος και Θανάσης Παπασπύρου. Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας.
Κείμενα-σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας. Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.
Ξεκινάμε από το Αγρίνιο την Κυριακή 8/1/23 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου ώρα 18:30 και καλούμε τους φίλους να προγραμματίσουν έγκαιρα τα εισιτήριά τους.
Τιμή εισιτηρίων: Με ηλεκτρονική προκράτηση 5 Ευρώ. Τιμή ταμείου 7 Ευρώ
Κάντε τις ηλεκτρονικές κρατήσεις στο www.opentheater.gr
spot_img

Πρόσφατα άρθρα