ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Έρχονται τα σκουπίδια της ΛΕΥΚΑΔΑΣ στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ!!!

505
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
-Μετατρέπουν το πανέμορφο τόπο μας σε χωματερή.
-Δυστυχώς  για το τόπο μας, Επιβεβαιώθηκα Πλήρως.
       Η Πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο το κ. Αποστολάκη και η Μείζονα Αντιπολίτευση με επικεφαλή το κ. Κασόλα μετατρέπουν το ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας σε χωματερή της Λευκάδας και του Μεγανησίου.
 
      Πρόκειται για πρωτοφανή πολιτική εξαπάτηση των Δημοτών του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολιτευσης κ. Κασόλα. Ένα τρίμηνο αφ΄ότου ανέλαβαν  άλλαξαν στις θέσεις τους, με τις οποίες ζήτησαν τη ψήφο των Δημοτών. 
-Γιατί άραγε;  -Ποιο είναι το όφελος του τόπου μας; 
-Ένα τρίμηνο έντονων διεργασιών, ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτών. -Γιατί;……..
 

Και ενώ έχει παρθεί ομόφωνη απόφαση (ΑΔΑ 66Σ4ΟΞΚΚ-1ΘΜ) από το ΔΣ του ΦΟΣΔΑ (κ. Κασόλας, κ. Αποστολάκης Γεώργιος, κ. Τσακάλης, ο κ. Τριανταφυλλάκης, ο κ. Γερόλυμος) να μεταφερθούν 12.000 τόνοι (δώδεκα χιλιάδες τόνοι) απορριμμάτων από το Δήμο Λευκάδας, ενώ οι Λευκαδίτες πανηγυρίζουν και ενώ τη Δευτέρα 25/11/2019 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου- Ακτίου Βόνιτσας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. 
    –Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019  θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο.
 
-Καλώ όλους τους Δημότες να ακούσουν παρακάτω τη συνέντευξη του Δημάρχου της Λευκάδας κ. Καλού.
-Καλώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Βίτσα, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καούρα, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πανταζή, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πογωνιώτη,  το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παξινό, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
-Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να θέσουν το θέμα προς συζήτηση, και ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Καλώ όλους τους Δημότες να ακούσουν τη συνέντευξη του Δημάρχου της Λευκάδας κ. Καλού.
Φράσεις κλειδιά:  η Οδύσσεια έφτασε στο τέλος της, στην αίτηση για το δεύτερο κύτταρο προστέθηκε  η λέξη απορρίμματα, σε έξι μήνες θα παρθούν και άλλες αποφάσεις, στη χωματερή της Λευκάδας θα δημιουργηθεί Αιολικό Πάρκο, ο κάτοικος της Παλαίρου θα πληρώνει 37,20 ευρώ και ο Δημότης της Λευκάδας 40 ευρώ.
2)-Άγνωστο ποιος θα διοικεί το ΦΟΣΔΑ. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας θα είναι μειοψηφία!!!!!!!.
3)-Εδώ και χρόνια έγραφα και έλεγα, όποιος δεματοποιεί απορρίμματα το κάνει για να τα μεταφέρει. Εργοστάσιο στη Λευκάδα δεν υπάρχει (θα δημοπρατηθεί, και πότε;) προχωρούσα και έλεγα, Θα έρθουν τα απορρίμματα από Λευκάδα και του Μεγανήσι ως έχουν. Τότε με χαρακτήριζαν κάποιοι (γνωστοί, παρά πολύ γνωστοί, με γνωστό το καθοδηγητή τους) γραφικό και τρελό του χωριού. Τώρα ας κοιτάξουν το καθρέπτη τους και θα τους ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.  
**********************
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. ΚΑΛΟΥ: 
https://youtu.be/wxsFCVi6OMY