Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕκδηλώσειςΚοπή πίτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου

Κοπή πίτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου

Date:

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Τζωρτζόπουλος: Ένα έργο με υλικά απο τη Μακρόνησο…

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Αγρίνιο, του...

ΔΙΚΗ ΙΑΤΡΩΝ – ΠΡΑΞΗ 2η : ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ημέρα πανυγειονομικής απεργίας η σημερινή, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, με...

Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποιήθηκε φέτος η  εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχήθηκε στους δημοτικούς υπαλλήλους υγεία, ευλογία και φώτιση.
 Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για τη συνεργασία:
«Εύχομαι  από καρδιάς, το 2023,  να είναι μια  τυχερή χρονιά με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας. Μετά από τόσα χρόνια θητείας θέλω να πω ότι είμαι πραγματικά υπερήφανος για τις υπηρεσίες του Δήμου. Δουλεύετε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Πιστεύω στις δυνατότητες σας και βλέπω καθημερινά την καλή διάθεση να λύνουμε προβλήματα.Καλή χρονιά».
Οι υπάλληλοι που βραβεύτηκαν είναι οι εργαζόμενοι στην δομή Βοήθεια στο Σπίτι και  για τις υπηρεσίες που προσέφεραν  στον Δήμο Αγρινίου οι : Ν. Γκάιδας, Λ. Κόκκοτος, Ν.Υφαντής, Γ.Λαγός, Κ.Κραβαρίτης και ο Στ. Νταλιαπές.
Ευχές στους εργαζόμενους έδωσαν η κ. Χρ. Σταρακά,  επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο – Μπορείς» και ο επικεφαλήςτης «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τίμος Παπανικολάου.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα