Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑγρινίουΚέφι και γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο με την φωταγώγηση του δέντρου

Κέφι και γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο με την φωταγώγηση του δέντρου

Date:

Σχετικά άρθρα

Κώστας Καρπέτας: Η πολιτική Φαρμάκη ναρκοθετεί την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Ελλάδας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, εντείνοντας τις...

Στην τελική ευθεία για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ»

Συνάντηση διοργανωτών και εκπροσώπου της «Ανεμώνης» Το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Η ανελέητη επίθεση στα εργασιακά συνεχίζεται και εντείνεται με...
Απόψε  Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 μ.μ. φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου κάλεσε όλα τα παιδιά να πατήσουν μαζί το κουμπί που φωταγώγησε το Δέντρο. Μετά την αντίστροφη μέτρηση, τα φώτα άναψαν και οι παιδικές φωνές, γεμάτες ενθουσιασμό υποδέχθηκαν την γιορτινή λάμψη.  Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου συνόδευε μελωδικά καθ’ολη τη διάρκειά της,  την εκδήλωση . Τα φαναράκια των ευχών πέταξαν ψηλά στον ουρανό και πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης.
 Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Γιάννος Φαρμάκης,  οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου ,  η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου , ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης , η Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου, Πρόεδροι Φορέων και πλήθος κόσμου.  Στο τέλος μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και χάρηκαν με την γιορτινή ατμόσφαιρα. Επίσης, ανακοινώθηκε ήδη ότι στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Δέσποινα Βανδή.
Παράλληλα,  λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο Μαγική Αυλή – Παγοδρόμιο Αγρινίου στην οδό Καλλέργη 9, στο χώρο του δημοτικού παρκινγκ από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ και το Καρουζέλ στην πλατεία Δημοκρατίας.
Συντόνιζε την εκδήλωση η ¨Εβελυν Τριανταφύλλου.
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img