Κέφι και γιορτινή ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο με την φωταγώγηση του δέντρου

98
Απόψε  Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 μ.μ. φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου κάλεσε όλα τα παιδιά να πατήσουν μαζί το κουμπί που φωταγώγησε το Δέντρο. Μετά την αντίστροφη μέτρηση, τα φώτα άναψαν και οι παιδικές φωνές, γεμάτες ενθουσιασμό υποδέχθηκαν την γιορτινή λάμψη.  Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου συνόδευε μελωδικά καθ’ολη τη διάρκειά της,  την εκδήλωση . Τα φαναράκια των ευχών πέταξαν ψηλά στον ουρανό και πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της πόλης.
 Στην εκδήλωση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Γιάννος Φαρμάκης,  οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγρινίου ,  η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου , ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης , η Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου, Πρόεδροι Φορέων και πλήθος κόσμου.  Στο τέλος μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και χάρηκαν με την γιορτινή ατμόσφαιρα. Επίσης, ανακοινώθηκε ήδη ότι στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Δέσποινα Βανδή.
Παράλληλα,  λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο Μαγική Αυλή – Παγοδρόμιο Αγρινίου στην οδό Καλλέργη 9, στο χώρο του δημοτικού παρκινγκ από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ και το Καρουζέλ στην πλατεία Δημοκρατίας.
Συντόνιζε την εκδήλωση η ¨Εβελυν Τριανταφύλλου.