Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΚαταγγελία του ΕΚΑ για κρούσμα κορονοϊου σε εργαζόμενη σούπερ μάρκετ

Καταγγελία του ΕΚΑ για κρούσμα κορονοϊου σε εργαζόμενη σούπερ μάρκετ

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...
Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής ότι, ενώ υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενη στο Σούπερ Μάρκετ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην περιοχή  Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, η επιχείρηση  παραμένει ανοιχτή  χωρίς να ακολουθήσει  τα απαραίτητα  πρωτόκολλα. Δείτε την σχετική ανακοίνωση:
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX : (26410)46 515
Αγρίνιο   09- 10 –  2020
Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής  ότι, ενώ υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα  κορονοϊού σε εργαζόμενη στο Σούπερ Μάρκετ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην περιοχή  Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, η επιχείρηση  παραμένει ανοιχτή  χωρίς να ακολουθήσει  τα απαραίτητα  πρωτόκολλα .
Απαιτούμε  να κλείσει  η επιχείρηση , να γίνουν τα τεστ  σε όλους τους εργαζόμενους  με ευθύνη της επιχείρησης  και να γίνει η απαραίτητη απολύμανση.
Πάνω από όλα  προέχει η υγεία  των εργαζομένων και του λαού.  Τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνονται λάστιχο  όταν  πρόκειται  για το κέρδος  των επιχειρηματικών ομίλων.
Οι εργαζόμενοι  και ο λαός δεν είναι υπεύθυνοι  για την έξαρση  της πανδημίας , ευθύνη έχει η κυβέρνηση που πρέπει  άμεσα να πάρει  μέτρα  για την προστασία της υγείας  των εργαζομένων  και του λαού όταν μάλιστα τα κρούσματα καθημερινά αυξάνονται  στους χώρους δουλειάς.
ΤΟ Δ.Σ.
spot_img

Πρόσφατα άρθρα