Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΚανονισμός Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αγρινίου

Κανονισμός Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Αγρινίου

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...

Από την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνονται τα εξής :

Με την υπ΄ αρ. 92/2024 (ΑΔΑ: ΨΡΛΕΩ65-Θ1Ν) απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου.

Ειδικά για την παραχώρηση χρήσης ΚΧ για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ή εμπορευμάτων για το έτος 2024 προβλέπονται τα εξής:

α) όσοι επαγγελματίες αιτήθηκαν ή επιθυμούν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου για τοέτος 2024 και είτε δεν έχουν καταθέσει αίτηση ανανέωσης άδειας,  είτε έχουν καταθέσει αίτηση εντός της νόμιμου προθεσμίας, αλλά δεν κατέβαλλαν την προκαταβολή ποσοστού 30% εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών,

κατ’ εξαίρεση μπορούν να αιτηθούν και να καταβάλλουν προκαταβολή ύψους 30% του αναλογούντος ετήσιου τέλους έως 30/6/2024 και να εξοφλήσουν το εναπομείναν τέλος ύψους 70% έως 31/10/2024.

β) όσοι από τους επαγγελματίες έχουν καταβάλλει την προκαταβολή ποσοστού 30%, είτε την προκαταβολή και κάποιες εκ των λοιπών δόσεων που αναλογούν, δύνανται να εξοφλήσουν το εναπομείναν κατά περίπτωση ποσό έως 31/10/2024.

     Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στις ως άνω ενέργειες εντός των αντίστοιχων προθεσμιών, αλλιώς θα απωλέσουν το δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2024 και η χρήση θα είναι αυθαίρετη.

    Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης – Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων (Στ. Τσιτσιμελή & Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου, 1ος όροφος), ή ηλεκτρονικά στο e-mail:  dtoa@agrinio.gr

Πληροφορίες: κ. Α.Τσιμιδάκη τηλ: 2641 363525

Η υπ’ αρ. 92/2024 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου

spot_img

Πρόσφατα άρθρα