Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΚ. Πιστιόλας: Ευελπιστώ σε μια καλή και δημιουργική αυτοδιοικητική περίοδο. Θα τιμήσουμε...

Κ. Πιστιόλας: Ευελπιστώ σε μια καλή και δημιουργική αυτοδιοικητική περίοδο. Θα τιμήσουμε μέχρι την τελευταία ημέρα το ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες.

Date:

Σχετικά άρθρα

Ο Χάρης Δούκας στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Το Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη στις 9...

Στις 25 Ιουλίου το Τριχωνιώτικο αντάμωμα

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου η “Αγία Παρασκευή”...

Τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Προεδρείο και στη Δημοτική Επιτροπή

«Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε με τις απόψεις και τις προτάσεις μας στην καλύτερη δυνατή πορεία του Δήμου Αγρινίου. Θα τιμήσουμε μέχρι τέλους την εμπιστοσύνη της μεγάλης κοινωνικής πλατφόρμας των πολιτών που μας ανέθεσαν το ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης», τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά, Κώστας Πιστιόλας, κατά τη διάρκεια της πρώτης Ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εκλογή των μελών του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αγρινίου.

Ο κ. Πιστιόλας, μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος, τόνισε την ανάγκη για μια δημιουργική αυτοδιοικητική περίοδο και επεσήμανε ότι σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να συν-εργαστεί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών, ώστε ο Δήμος Αγρινίου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προτάθηκε και εξελέγη ο κ. Σπύρος Γρίνος. Για τη Δημοτική Επιτροπή, το νέο ισχυρό όργανο της αυτοδιοίκησης που στο εξής θα ασκεί τις αρμοδιότητες της οικονομικής επιτροπής, της επιτροπής ποιότητας ζωής, καθώς και της εκτελεστικής επιτροπής, από την παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Κώστας Πιστιόλας, Παναγιώτης Καψάλης και Νίκος Γκρίζης, ενώ ως αναπληρωματικά οι Σπύρος Γρίνος, Κατερίνα Κουτσουπιά και Γιάννης Καλλίμορφος.

Σημειώνουμε ότι στη διαδικασία της κατάθεσης ψηφοδελτίων και της ψηφοφορίας δεν υπήρξαν άλλες προτάσεις απ’ την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Πιστιόλας συνεχάρη το νέο προεδρείο και όλα τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής και δήλωσε πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούν στο ρόλο τους με ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα καθήκοντος.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα