Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήK.K.E. : Πρόγραμμα συσκέψεων

K.K.E. : Πρόγραμμα συσκέψεων

Date:

Σχετικά άρθρα

Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Τραπεζιώτη στο Καινούργιο

Δημήτρης Τραπεζιώτης: «Δυναμικά μεταφέρουμε το μήνυμα της αλλαγής σε...

4η εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης της καμπάνιας Western Greece Seafood

« Πρόσκληση συμμετοχής, συντονισμού και προετοιμασίαςτοπικών επιχειρήσεων, μεταποιητών...

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μια εποικοδομητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα, Τρίτη...

Επαφές Παπαναστασίου με παραγωγικούς φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες...

Τη δράση της για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη συνεχίζει η Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας, η οποία διοργανώνει συσκέψεις για να συζητηθεί η ανακοίνωση της ΚΕ με την εκτίμηση του αποτελέσματος της 21ης Μάη.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι εξής συσκέψεις: 

Κυριακή 28 Μάη

– Στις 11 π.μ., στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Θέρμου στα γραφεία του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Κολλιώνης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

– Στις 7 μ.μ., στην Αμφιλοχία, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Αμφιλοχίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριο της πόλης. Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

– Στις 7 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου στα γραφεία της στην πόλη (Ιωνίας και Διάκου). Θα μιλήσει η Γιώτα Λαμπαδά, στέλεχος του Κόμματος.

– Στις 7.30 μ.μ., στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Τριχωνίδας, στο καφενείο «Παντρεμένου». Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Δευτέρα 29 Μάη

– Στις 7 μ.μ., στο Παπαδάτο Αιτωλοακαρνανίας, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Φυτειών στο καφενείο του χωριού. Θα μιλήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

– Στις 7 μ.μ., στο Αιτωλικό στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Αιτωλικού – Οινιάδων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

– Στις 7 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ανατολικού Αγρινίου, στο Καφέ «Διόσκουροι». Θα μιλήσει η Πένυ Τριάντη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

– Στις 7 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ανατολικού Αγρινίου, στο καφέ «Corner». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Δήμας, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

– Στις 7.30 μ.μ., στο Μεσολόγγι, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Μεσολογγίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

– Στις 8 μ.μ., στο Αγρίνιο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου, στο καφέ «115» (Ηρώων Πολυτεχνείου 115). Θα μιλήσει ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Τετάρτη 31 Μάη

– Στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Βόνιτσας , σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ακτίου – Βόνιτσας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πέμπτη 1 Ιούνη

– Στις 8 μ.μ., στη Ναύπακτο, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ναυπάκτου, στα γραφεία της στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στις 8 μ.μ., στον Αστακό, σύσκεψη οργανώνει η ΚΟΒ Ξηρόμερου, στο καφενείο έναντι του Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κομπλίσης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρόμερου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img