Η «Στρίγγλα που έγινε(;) αρνάκι»… να ριχθεί στον κάλαθο της ιστορίας!

492
Συμπολίτες, συμπολίτισσες
Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26/5 έλαβε τέλος. Θέλω δημόσια να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που παρείχατε στο πρόσωπό μου και δηλώνω ότι θα ανταποκριθώ στην αποστολή μου, όχι μόνο ως εκπρόσωπος της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» αλλά κυρίως με γνώμονα και πυξίδα το κοινό καλό όλων και του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου γενικότερα.
Την Κυριακή 2/6/2019 καλούμαστε να εκλέξουμε Δήμαρχο για τα επόμενα τέσσερα (4) χρόνια. Ο κ. Καραπάνος, οι “γυρολόγοι” και τα κάθε λογής “εξαπτέρυγά” του, έχουν ξεχυθεί αυτές τις μέρες, τάζοντας, απειλώντας και εκβιάζοντας τους συμπολίτες μας ότι σε περίπτωση που δεν επανεκλεγεί ο κ. Καραπάνος… έρχεται η συντέλεια του κόσμου! Μάλλον για τη δική τους συντέλεια πρόκειται.
Σήμερα δε, έφτασε στο έσχατο σημείο κοινωνικού, πολιτικού και αυτοδιοικητικού κατήφορου, διασπείροντας ασύστολα ψεύδη κατά της συζύγου του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου, πράγμα το οποίο δεν έχει προηγούμενο στα δημοτικά πράγματα των τελευταίων 20 τουλάχιστον χρόνων. Κατά πως φαίνεται η δικαιοσύνη θα έχει πολλή δουλειά και… πελατεία στο μέλλον!
Μας καλεί λοιπόν η «Στρίγγλα που έγινε(;) αρνάκι» να ξεχάσουμε:
  • Τις μεθόδους εκβιασμού και εκμαυλισμού ανθρώπινων ψυχών και συνειδήσεων.
  • Τις πρακτικές διασυρμού και εξοβελισμού κάθε διαφορετικής άποψης.
  • Την πάγια τακτική βολέματος των “δικών” μας “παιδιών”.
  • Την κατ’ εξακολούθηση δημιουργία ψεύτικων ειδήσεων που παταγωδώς διαψεύστηκαν.
  • Τον καθημερινό εναγκαλισμό με το φασιστικό μόρφωμα της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».
  • Τις συνεχείς απειλές με μηνύσεις και αγωγές κατά δημοτικών συμβούλων που υπό το βάρος της γενικότερης κατακραυγής, απέσυρε.
  • Την κατασπατάληση και διασπάθιση δημόσιου και ιδιωτικού χρήματος.
Συμπολίτες, συμπολίτισσες
Κοντά στα παραπάνω, έχουμε και “αθώους” διαμεσολαβητές που τα δίνουν όλα, λες και μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί τίποτα!
Για όλα όσα προεκτέθηκαν, στις 2/6/2019 ένας τρόπος υπάρχει για την «Στρίγγλα που έγινε(;) αρνάκι»: Ρίξτε τον κ. Καραπάνο και τους συν αυτώ στον κάλαθο της ιστορίας!
Αυτό και μόνο τους ταιριάζει και τίποτε περισσότερο.
Καλή ψήφο και καλή δύναμη!
Πάνος Παπαδόπουλος