Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού Παπαναστασίου

587
Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του Συνδυασμού  «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις» μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα σε όλη την προεκλογική περίοδο.
«Από την αρχή είπα ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα και δεν με διαψεύσατε. Καταφέρατε να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας και να πείσετε για το πρόγραμμά μας.

Ως παράταξη έχουμε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από το πάντρεμα της εμπειρίας με τη δημιουργικότητα των νέων υποψηφίων.
Οι Αγρινιώτες αναγνώρισαν την καθαρή πρόταση μας και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλαμε και θα συνεχίσουμε από την επόμενη ημέρα.
Με αυτοπεποίθηση, με ανανεωμένη εντολή, με πίστη στις δυνάμεις και το όραμα που μας ενώνει για τον τόπο μας.
Και αυτή είναι η  διαφορά  μας. Οι πολίτες  έκριναν με βάση το αποτέλεσμα  έργου. Έκριναν  την έντιμη συμφωνία που κάναμε μαζί τους, τη συνεπή μας στάση.
Χωρίς αποκλεισμούς απευθυνόμαστε σε όλους τους Αγρινιώτες και τους καλούμε να επιλέξουν τον Δήμαρχο τους. Να συγκρίνουν πολιτικές συμπεριφορές και αποτελεσματικότητα. Ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη», ανέφερε  ο Δήμαρχος Αγρινίου.