Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΗ Λαϊκή Συσπείρωση για το κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛΤΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛΤΑ

Date:

Σχετικά άρθρα

2/39 Σύνταγμα Ευζώνων «Συνταγματάρχης Καραχρήστος»

Κείμενο και φωτογραφίες (από το μνημείο του 2/39 Συντάγματος...

Βροντερό παρών των συνταξιούχων Αιτωλ/νίας στην Αθήνα

Βροντερό παρών έδωσαν οι συνταξιούχοι σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου...

Αποκομίζοντας κέρδη σε ξεχασμένους τόπους: H Βόρεια Εύβοια σε πρώτο πλάνο

                                           Των Βασιλικής Γραμματικογιάννη και Ρέας Τζανετάκου « Αποχωρούν τα...

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας...

Οι απαράδεκτες αποφάσεις κλεισίματος καταστημάτων ΕΛΤΑ όπως του Παναιτωλίου και του Αγίου Κωνσταντίνου στο Δήμο μας, της Παλαίρου και του Πλατάνου Ναυπακτίας στο νομό, δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. 

Είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης νομοθετικής ρύθμισης με ημερομηνία 3/12/2020 – κυβέρνησης της ΝΔ – που ήρθε σε συνέχεια προηγούμενης απόφασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για υπαγωγή των ΕΛΤΑ στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε και ο λογαριασμός στα λαϊκά στρώματα.

Γι’ αυτό ας μην παριστάνουν του έκπληκτους οι εκπρόσωποι κομμάτων, δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων που στηρίζονται από τα κόμματα που έχουν την ευθύνη αυτών των εξελίξεων.

Είναι υποκριτές σήμερα, αφού γνώριζαν εκ των προτέρων τι επρόκειτο να συμβεί  με τη στήριξη που παρείχαν στην πολιτική της “απελευθέρωσης” τομέων και κλάδων της οικονομίας, της “ανταγωνιστικότητας” και της “εξυγίανσης”.

Όλα στο βωμό επιχειρηματικών συμφερόντων που αναπτύσσονται στον τομέα αυτό και ανυπομονούν να αυξήσουν τα κέρδη τους, επεκτείνοντας τη δράση τους σε κρίσιμες και στρατηγικής σημασίας υπηρεσίες, εκμεταλλευόμενες τη στέρηση από το κράτος της ικανοποίησης σύγχρονων κοινωνικών αναγκών.

Ο δήμαρχος Αγρινίου βλέπει “τα τρένα να αναχωρούν” από το δήμο μας παίρνοντας μαζί τους υποδομές χρήσιμες για τους συνδημότες μας άλλοτε τράπεζες και άλλοτε ταχυδρομεία, αλλά είναι  ανήμπορος να αντιδράσει αφού αυτό είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών που ασπάζεται-υπηρετεί και γι’ αυτό οι πάτρωνές του των στηρίζουν.

Καλούμε τους συνδημότες μας να απομακρυνθούν σήμερα από τα κροκοδείλια δάκρυα γιατί έχουν αποδειχθεί επικίνδυνα για τα δικά τους συμφέροντα και να παλέψουν οργανωμένα για τις δικές τους ανάγκες για ταχυδρομικό έργο φτηνό και αξιόπιστο, προσβάσιμο σε όλους και με σύγχρονες υπηρεσίες.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» όπως έπραξε μέχρι σήμερα θα συνεχίσει να στηρίζει και να πρωτοστατεί στους αγώνες για την επίλυση λαϊκών προβλημάτων, για να μην χειροτερεύει η ζωή μας καθημερινά.

Με αγώνες μαζικούς, γιατί εμείς είμαστε οι πολλοί, ανατρέπονται αυτές οι πολιτικές. Η ισχυροποίηση των αγώνων θα μεγαλώσει μέσα από τη συμπόρευση και την ισχυροποίηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές του Οκτώβρη. 

                                                               Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

                                                     Παπανικολάου Τιμολέων

                                                       Καρναβιάς Ιωάννης

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα