Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουH κοπή πίτας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο με τον Μιχάλη...

H κοπή πίτας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο με τον Μιχάλη Κατρίνη

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...
Παρουσία του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 13 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ηλείας ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, την οποία άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιώργος Ζήσιμος ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

«Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την πορεία προς το λαό και την καθημερινή επαφή προς τους πολίτες και σήμερα από το Αγρίνιο από την Αιτωλοακαρνανία από μία περιοχή δημοκρατική δίνουμε το μήνυμα της συμμετοχής δίνουμε το μήνυμα της συμμετοχής του ανοιχτού διαλόγου με τους φορείς και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις φιλοδοξεί να είναι στο ρόλο του πρωταγωνιστή αμέσως μετά τις εκλογές», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κατρίνης.
https://youtu.be/L127YUTZQh8

 

Η χώρα έχει μπει στην τελική ευθεία πριν τις τελικές εκλογές δυστυχώς τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται οι ανισότητες διευρύνονται και η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη αδυνατεί να δώσει λύσεις και στην ακρίβεια και στην καθημερινότητα και στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.
Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την πορεία προς το λαό και την καθημερινή επαφή προς τους πολίτες και σήμερα από το Αγρίνιο από την Αιτωλοακαρνανία από μία περιοχή δημοκρατική δίνουμε το μήνυμα της συμμετοχής δίνουμε το μήνυμα της συμμετοχής του ανοιχτού διαλόγου με τους φορείς και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις φιλοδοξεί να είναι στο ρόλο του πρωταγωνιστή αμέσως μετά τις εκλογές.
Όμως θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης που για πάρα πολλά χρόνια είχε με τους Έλληνες πολίτες και του έδωσαν τη δυνατότητα να αλλάξει τη μοίρα αυτού του τόπου και τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών.

 

 

Με αυτόνομη πορεία, πάντα κοιτώντας στα μάτια τους πολίτες συνεχίζουμε αυτό το διάλογο και την πορεία μέχρι τις εκλογές.
Για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κατρίνης ανέφερε:
Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που εμφανίζει σταθερά δημοσκοπική άνοδο άνω του 50% σε σχέση με τα τελευταία του εκλογικά ποσοστά την ίδια στιγμή που Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν πτώση πάνω από 20%.
Ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει την Ελλάδα έχει να συμβεί αυτό δεν μπορεί παρά να είναι στο ρόλο του πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων άρα συνεχίζουμε την προσπάθεια με αισιοδοξία με.

Θεωρούμε ότι στις εκλογές, που δεν θα αργήσουν, οι Έλληνες πολίτες θα μας δώσουν ένα ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό το οποίο κάποιοι βιάζονται να προεξοφλήσουν με βάση τις δημοσκοπήσεις και εμείς το αποτέλεσμα αυτό θα το σεβαστούμε και όχι όπως κάποιοι άλλοι που έχουν προαποφασίσει να πάμε σε δεύτερες ή πιθανόν σε τρίτες εκλογές.

Για τις φήμες περί συμπράξεων:
Ακούγονται πάρα πολλά, είναι πολλά εκ του πονηρού όμως όλοι θα κριθούν το βράδυ των εκλογών αυτοί οι οποίοι ομνύουν στην πολιτική σταθερότητα θα αποδείξουν το βράδυ των εκλογών αν θέλουν πολιτική σταθερότητα ή όχι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα το οποίο επιδιώκει τη λύση επιδιώκει το πρόγραμμα του να δώσει απαντήσεις και να ανακουφίσει τους πολίτες που σήμερα στενάζουν και από την ακρίβεια και αν τα προβλήματα της οικονομίας.
Δικές του θέσεις και τη δική του φτάνουν στρατηγική θα επιδιώξει να είναι μέρος της λύσης θα κριθούν όλοι και των εκλογών και τις επόμενες ημέρες κατά πόσον κατανοούν ότι η χώρα χρειάζεται γεωπολιτική οικονομική και κοινωνική σταθερότητα.

 

 

Για την Αιτωλοακαρνανία:
Είναι ένας νόμος προικισμένος και ένας νόμος αδικημένος διαχρονικά. Μεγάλο κομμάτι πρωτογενούς παραγωγής, πολύ γοργά βήματα και στο κομμάτι της μεταποίησης, με έναν κόσμο όποιος παλεύει κυρίως με τις δικές του δυνάμεις και το κεντρικό κράτος και διοίκηση μάλλον αδιαφορεί διαχρονικά. Νομίζω ότι υπάρχουν όμως πολλές προοπτικές θα πρέπει η περιφερειακή αυτοδιοίκηση να αναπτύξει έναν πιο γρήγορο βηματισμό και να δείξει ένα πιο διεκδικητικό χαρακτήρα σε σχέση με το κεντρικό κράτος.
Οι προοπτικές και της περιφέρειας και της Αιτωλοακαρνανίας είναι πολύ ευοίωνες και σημαντικές και πιστεύω ότι η κυβέρνηση πέρα από τις εξαγγελίες να στρέψει το ενδιαφέρον της σε αυτή την περιοχή και να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό.

ΠΗΓΗ: www.agriniopress.gr
spot_img

Πρόσφατα άρθρα