ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ… ΚΑΠΟΤΕ ΚΛΑΙΜΕ

798
Το πολίτευμά μας είναι ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από το Δημοψήφισμα του 1974, όταν έγινε η πολιτειακή αλλαγή μετά την επανάσταση του 1967.
Κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας είχε γίνει και ένα ακόμα δημοψήφισμα για το οποίο είχε κατηγορηθεί η τότε δικτατορία για ανελεύθερο και είχε αναγνωρίσει την Προεδρική Δημοκρατία με πρόεδρο τον Γ. Παπαδόπουλο.
Στο δημοψήφισμα του 1974, πάλι η τότε κυβέρνηση Καραμανλή κατηγορήθηκε ό,τι το δημοψήφισμα ούτε ΔΙΚΑΙΟ ήταν ούτε ΕΛΕΥΘΕΡΟ επειδή μετά τη μεταπολίτευση στο Δημοψήφισμα εκείνο απουσίαζε ο πρώην Βασιλεύς της Ελλάδας, όχι βέβαια με τη θέλησή του, όπως είχε γίνει στο προηγούμενο επί δικτατορίας, αλλά επειδή ο ψευτοεθνάρχης ΔΕΝ τον είχε καλέσει σκοπίμως.
Ο τότε Βασιλεύς Κωνσταντίνος μετά την αποτυχία της προσπάθειάς του να ανατρέψει τη δικτατορία τον Δεκέμβριο του 1967 έφυγε στην Ιταλία και ο Καραμανλής πολλές φορές τον είχε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ πως με τον ερχομό του στην Ελλάδα θα το καλούσε να αναλάβει τα καθήκοντά του, πράγμα που όχι μόνο δεν έκανε αλλά καταπολέμησε την επάνοδό του αναγνωρίζοντας και το Κ.Κ.Ε. σαν νόμιμο.
Σ’ αυτό το Δημοψήφισμα αναγνωρίστηκε απ’ το λαό έπειτα από πιέσεις και προπαγάνδα του Κ.Κ.Ε. η Προεδρική Δημοκρατία που ήθελε και επεδίωκε ο ψευτοεθνάρχης Κ. Καραμανλής, που όπως αποδείχτηκε ενδιαφερόταν ο ίδιος για την αρχηγία του Κράτους.
Για το λόγο αυτό και σαν πρώτο Πρόεδρο της Δημοκρατίας έβαλε άνθρωπο “του χεριού του”, τον κ. Τσάτσο που ως βοηθός του στη Ν.Δ. τον είχε “Σήκω – Κάτσε”.
Έπειτα από λίγο χρόνο, όταν ο κ. Τσάτσος αποχώρησε, στην Προεδρία ανήλθε ο Κ. Καραμανλής φτάνοντας στο σκοπό που είχε θέσει εξ αρχής.
Ακολούθησαν κι άλλοι Πρόεδροι Δημοκρατίας χωρίς ν’ αφήσουν ιδιαίτερο στίγμα. Το μόνο που μπορεί κάποιος να θυμηθεί είναι ο υπέροχος λόγος του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα.
Στη συνέχεια ο κάθε επόμενος Πρόεδρος είτε αμφισβητήτο απ’ το σύνολο του Ελληνικού λαού, είτε ήταν τελείως αδιάφορος (πολλοί δε εξ αυτών κατηγορούνταν για παρανομίες).
Και φτάσαμε στην εποχής μας, στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου Πρόεδρος ορίστηκε με πρότασή του ο κ. Παυλόπουλος που απ’ την πλειοψηφία του λαού και των ΜΜΕ κατηγορείται ότι παριστάνει τον ουραγό της αριστεράς του Τσίπρα.
Κατηγορείται επίσης για το ό,τι ως Υπουργός παλιότερα ευθυνόταν γιατί δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα εναντίον αναρχικών, ώστε να μην καταστρέψουν την Αθήνα και να δολοφονήσουν με πυρκαγιές κάποια άτομα και μια γυναίκα σε ενδιαφέρουσα.
Και βέβαια ΔΕΝ θα ασκήσουμε κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε θα επαναλάβουμε θέματα για τα οποία κατηγορείται από τα ΜΜΕ ή τους πολίτες.
Απλά αναφέρουμε το γεγονός τι μπορεί να προκύψει απ’ τον τρόπο που εκλέγεται κάθε Πρόεδρος με συνωμοτικές συμφωνίες μεταξύ κομμάτων και δεσμευμένος για τα κόμματα και όχι για την Ελλάδα.
Σημασία έχει να έχουμε επικεφαλής του κράτους έναν άνθρωπο που πρέπει να εκλέξει ο ελληνικός λαός, μακριά από κομματικές παρεμβολές και συμφέροντα.
Είναι ευκαιρία τώρα με την συζήτηση που γίνεται για την τροπολογία του Συντάγματος να τεθούν στον ελληνικό λαό υα παρακάτω ερωτήματα:
  1. ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
(Βασιλευόμενη Δημοκρατία ή Προεδρική Δημοκρατία).
Το είδος της Προεδρική Δημοκρατίας το είδαμε μέχρι σήμερα και απογοητευτήκαμε τόσο που ο λαός ακόμα και σήμερα κλαίει και ρωτάει “ΩΣ ΠΟΤΕ; Είναι καιρός να αποφασίσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αν θέλει να επανέλθει ο ένδοξος ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που με τα “μαγειρέματα του ψευτοεθνάρχη Κ. Καραμανλή και τα ψέματά του μάς οδήγησε σε άθεους κυβερνήτες που διαλύουν στην κυριολεξία την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και καταδυναστεύουν την ορθόδοξη χριστιανή θρησκεία μας με την πολυπολιτισμικότητα, το μεταναστευτικό και τις οδηγίες του Σιωνισμού του Ρότσιλντ, της Μέρκελ της Γερμανίας και του Σόρος.
Για κάθε πραγματικό Έλληνα η ιστορία των Βασιλέων στην Ελλάδα είναι ιστορία ένδοξη, δόξας και επιτυχιών.
  1. ΑΠΟΡΡΙΨΗ της εθνοκτόνου συμφωνίας των Πρεσπών απ’ την Κομμουνιστική Κυβέρνηση (με τη συμβολή της διαλυμένης Ευρώπης του Σιωνισμού, του Ρότσιλντ και του Σόρος).
  2. ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , την ενίσχυσή της και την καθιέρωσή της ως ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ των Άθεων του Αντιχρίστου 666.
 
Συνολικά τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο να τεθεί στον ελληνικό λαό ένα ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με τα παραπάνω ερωτήματα, από μια Κυβέρνηση Εθνική – Χριστιανική και δίκαιη ώστε να μας βγάλει από τη λάσπη που μας έχουν φέρει οι αντεθνικές συμβάσεις, τα μνημόνια, η Λαθρομετανάστευση, η πολυπολιτισμικότητα και η προσπάθεια του Σιωνισμού για την έλευση του Αντιχρίστου.
 
Με εκτίμηση
Θωμάς Μπαλαούρας
Συντ/ρχης ε.α.