Για την πορεία της Nostos Expo-Forum ενημερώθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης

1081

Σχετικά με τις στοχεύσεις της Nostos Expo-Forum, της μοναδικής εξειδικευμένης Έκθεσης για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης από τον Αντιδήμαρχο Ναυπακτίας και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της Nostos κ. Γιάννη Σύψα.

Ο κ.Χατζηδάκης αναγνώρισε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης του Δήμου Ναυπακτίας και της καθοριστικής συμβολής της στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε αποδέκτης επίσημης πρόσκλησης για συμμετοχή του στο συνεδριακό μέρος της Nostos.

Σημειώνεται πως η Nostos Expo-Forum διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη της Ναυπάκτου, από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου αποτελώντας το διεθνές σημείο αναφοράς του ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού κάθε μορφής, για όλους τους προορισμούς και τους επαγγελματίες του τομέα που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για την ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσοι φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις πιο δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό.

Σημαντική καινοτομία για τη φετινή διοργάνωση αποτελεί το Nostos Forum, που στόχο έχει να καθιερωθεί ως το διεθνές ετήσιο βήμα επιμόρφωσης, ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον ειδικό και εναλλακτικό τουρισμό κάθε μορφής, για τους επαγγελματίες, τους προορισμούς, τους φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα, με σκοπό την προώθηση, την εξέλιξη και την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών, ερευνών και τάσεων στους πιο δυναμικούς νέους τομείς τουρισμού, με στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφορία.