Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΓεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης: «Bρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο»

Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης: «Bρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο»

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης, με αφορμή το αποτέλεσμα των επαναληπτικών Εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Θέλω να απευθύνω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε όλοι μαζί έναν αγώνα τίμιο, ηθικό, με σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές και αξίες που πάντα υπηρετούμε.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος, γιατί ο μισός περίπου πληθυσμός του δήμου μας στάθηκε όρθιος στο δεύτερο γύρο, μέσα σε μια πρωτοφανή εκλογική συγκυρία που σημαδεύτηκε από φαινόμενα λασπολογίας, συκοφαντίας, εκβιασμών, απειλων και χρηματισμών.

Το κυριότερο όμως είναι, ότι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο όχι ενός αλλά δύο υποψηφίων αντιπάλων που σκοπό είχαν να με εξοντώσουν ηθικά εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια, αγνοώντας τα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών, ακόμα και του πολιτικού χώρου που ισχυρίζονται ότι δήθεν υπηρετούν.

Θέλω όμως να διαβεβαιώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι και αυτή n προσπάθεια δεν έπεσε στο κενό. Εγώ είμαι εδώ, δίπλα στον δημότη και θα είμαι παρών και από τη θέση αυτή για να αντισταθώ στις προκλήσεις και να στηρίξω τις προτάσεις, τις ιδέες και το όραμα μας για την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτός ήταν άλλωστε ο μοναδικός μου σκοπός όλα αυτά τα χρόνια και ουδέποτε χρησιμοποίησα το συμφέρον των συμπολιτών μου για να παίξω πολιτικά παιχνίδια.

Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι έρχεται πάντα το πλήρωμα του χρόνου, που αυτές οι σκευωρίες αποκαλύπτονται και τιμωρούνται από την κοινωνία.

Τέλος, συγχαίρω τον κ. Κασόλα για τη νίκη του στις εκλογές και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του».

spot_img

Πρόσφατα άρθρα