Γ. Παπαναστασίου «Πάμε δυνατά για τη νίκη την Κυριακή»

442
Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Δημοκρατίας πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Νέα Αρχή».
Στο ξεκίνημα της ομιλίας του είπε: «Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί θα συνεχίσουμε, για το Αγρίνιο που μας ενώνει και μας αξίζει. Χρειαζόμαστε τη ζωντάνια, τη δυναμική, τη δημιουργικότητα κάθε Αγρινιώτη και κάθε Αγρινιώτισσας που οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας».

Ο κ. Παπαναστασίου τόνισε ότι η Χριστίνα Σταρακά «έδειξε ενοχλημένη γιατί ζητήσαμε καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή. Μάλλον φοβάται γιατί ελπίζει, μάταια βέβαια, ότι ο πολιτικός της μέντορας θα επιχειρήσει να χειραγωγήσει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο».
Μιλώντας για το «αύριο» του Δήμου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε πρώτοι στην Ελλάδα μια μεγάλη Βιώσιμη Αστική Ανάπλαση. Εμείς ήμασταν αυτοί που προτείναμε την ΟΧΕ Τριχωνίδας, Λυσιμαχείας, Παναιτωλικού και Αρακύνθου. Έχουμε έτοιμη την υποβολή της πρότασης για τα κτίρια των αποθηκών Παπαστράτου. Αναδείξαμε το ζήτημα της κάθετης σύνδεσης με την Ιόνια Οδό και εντάξαμε το έργο αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού υδροδότησης».
Σε ό,τι αφορά για το πάρκο πρόσθεσε: «όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν με κόπο υπομονή και συνεργασία, οι διαδικασίες δρομολογήθηκαν και το έργο πολύ σύντομα θα δημοπρατηθεί και θα υλοποιηθεί».
Κλείνοντας την ομιλία του είπε: «Το Αγρίνιο του σήμερα είναι πολύ διαφορετικό, πολύ καλύτερο, πιο ανθρώπινο και λειτουργικό απ’ αυτό του 2014. Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου, προχωρήσαμε σε έργα υποδομών και παρεμβάσεις που έδωσαν λύση σε χρονίζοντα προβλήματα και ανοίγουν αναπτυξιακές προοπτικές».