Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕκδηλώσειςΓ.Ε.Α.: Σημαντική εκδήλωση για το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην...

Γ.Ε.Α.: Σημαντική εκδήλωση για το ρόλο της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού

Date:

Σχετικά άρθρα

Κώστας Καρπέτας: Η πολιτική Φαρμάκη ναρκοθετεί την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Ελλάδας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, εντείνοντας τις...

Στην τελική ευθεία για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ»

Συνάντηση διοργανωτών και εκπροσώπου της «Ανεμώνης» Το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Η ανελέητη επίθεση στα εργασιακά συνεχίζεται και εντείνεται με...
Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος της διατροφής και της ψυχολογίας στην άθληση του παιδιού. Η συμβολή της οικογένειας». Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο και θα περιλαμβάνει σημαντικές ομιλίες επί του ως άνω ζητήματος, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 
Ειδικότερα, η Ειρήνη Μπαμπαρούτση (Κλινική Διαιτολόγος-Αθλητική Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Παν. Αθηνών, Διατροφολόγος Εθνικής Ομάδας Στίβου)θα πραγματοποιήσει εισήγηση με τίτλο «Η σημασία της διατροφής και της ενυδάτωσης σε ασκούμενα παιδιά». Εν συνεχεία, η Αλεξάνδρα Μαρκάτη (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Υποψήφια Διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας στη Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Παν. Αθηνών) θα αναπτύξει το θέμα «Στο δρόμο προς…μια υγιή αθλητική ταυτότητα. Γνώσεις, δεξιότητες και πρακτικές για παιδιά και γονείς». Αξίζει να αναφερθεί, ότι το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Mπάμπης Αϋφαντόπουλος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Ε.Α.).
Πρόκειται, για μια πρωτοβουλία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο εξωστρεφών δράσεων, που στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου. Ειδικότερα δε, των παιδιών και των γονέων, από έμπειρους και καταρτισμένους επιστήμονες, πάνω σε ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη οικογένεια και την αθλητική διαπαιδαγώγηση. 
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img