Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕυρωπαϊκό Κύμα Στήριξης στο Πράσινο & Μωβ

Ευρωπαϊκό Κύμα Στήριξης στο Πράσινο & Μωβ

Date:

Σχετικά άρθρα

Βγήκε η απόφαση για τις κατασκηνώσεις των δήμων

Αναρτήθηκε η ΚΥΑ για την ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας...

 Άγραφα: ΔΕΝ είναι αυτό Πράσινη Μετάβαση

Οι Πράσινοι-Οικολογία συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της 18 & 19.5...

Πρόσκληση – Πρόγραμμα εορτασμού πολιούχου του Λουτρού Αμφιλοχίας 

Ο Δήμος Αμφιλοχίας, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας...
Πρωτοφανής είναι η στήριξη προς το Πράσινο & Μωβ από μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, κατα τη διαρκεια του αγώνα που δίνουν τα στελέχη της συμμαχίας, μεταξύ Υπουργείου Εσωτερικών και Αρείου Πάγου στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόρριψη της συμμαχίας κατακρίνοντας την επιλογή της κυβέρνησης για πλήρη ψηφιοποίηση της διαδικασίας την στιγμή που δημιουργούνται τόσα προβλήματα.

Επιπλέον, το Πράσινο Ευρωπαϊκό Κόμμα εξέφρασε την ελπίδα του ότι “η συμμαχία θα καταφέρει να λάβει μέρος στις εκλογές μιας και τεχνικά προβλήματα από μία πλατφόρμα που χρησιμοποιείται πρώτη φορά δεν πρέπει να εμποδίζουν πολίτες από το να ασκούν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι”.

Τέλος, ο Ευρωβουλευτής του Βολτ Γερμανίας και μέλος της Ευρωομάδας Πράσινων/Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Damian Boeselager εξέφρασε την στήριξή του στην συμμαχία ενάντια στην απόρριψη της συμμετοχής της από την εκλογική αναμέτρηση.
Το Πράσινο & Μωβ είναι μια Συμμαχία των κομμάτωνΟικολόγοι Πράσινοι, Πράσινοι, Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, Πράσινοι – Αλληλεγγύη, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ Ελλάδας, Κύκλος -οικοφεμινιστικό qυίνημα
spot_img

Πρόσφατα άρθρα