Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑγρινίουΕβδομάδα ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρίες από 28/11/2022 έως 05/12/2022 με...

Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρίες από 28/11/2022 έως 05/12/2022 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες

Date:

Σχετικά άρθρα

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν τα εκλεκτά αλιεύματα της Αιτωλοακαρνανίας

Στην έκθεση Saudi Horeca ταξίδεψαν τα αλιεύματα της Δυτικής...

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής στις Λίμνες των ΥΗ.Σ. Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής και ενεργοποίηση αστυνομικής διάταξης για τους...

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στην προσπάθειά της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα με Αναπηρίες (3 Δεκεμβρίου) δραστηριοποιείται ως εξής:

1. Όλο το σχολικό έτος η ΕΛΕΠΑΠ εφαρμόζει το πρόγραμμα Βραχείας Παρέμβασης για την αναπηρία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ενημέρωση για την αναπηρία μέσω της Κοινωνικής Λειτουργού του παραρτήματος.

 Επίσκεψη σε σχολικές μονάδες ύστερα από εκδήλωση ενδιαφέροντος των δ/ντών.

 Επισκέψεις των σχολείων στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ.
Προσκαλούμε Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) που επιθυμούν να επισκεφθούν την ΕΛΕΠΑΠ, να επικοινωνήσουν για ραντεβού στο 26410-55035 μέχρι 25/11/22 από 08:00-14:00.
2. Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, το 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ θα συναντηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων για δμιουργικές δράσεις (μουσική-κατασκευή-ζωγραφική-θέατρο) με την καθοδήγηση εμψυχωτών.
3. Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγρινίου «Άνεσις» συμμετέχουμε και προσκαλούμε όλους στην παράσταση θεατρικού μουσικού μονολόγου «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» με την Μελίνα Μποτέλη.
Είσοδος δωρεάν.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, τονίζοντας το σπουδαίο έργο δύο σημαντικών κέντρων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα και της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.
Παρακαλούμε τα μέλη, τους φίλους και κάθε πολίτη που ευαισθητοποιούνται σε θέματα των Ατόμων με Αναπηρίες να στηρίξουν τις φετινές εκδηλώσεις, γιατί το μέτρο του πολιτισμού μιας κοινωνίας κρίνεται από τη μέριμνα και τη φροντίδα που παρέχει στα Άτομα με Αναπηρίες…!
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα