ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

704

Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του κλασσικού αθλητισμού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών από όλους τους συλλόγους της Ελλάδας. Στους αγώνες σημειώθηκαν αρκετές καλές επιδόσεις που χειροκροτήθηκαν από τους πατρινούς θεατές οι οποίοι κατέκλυσαν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, ιδιαίτερα την Κυριακή με την εμφάνιση της ολυμπιονίκης Κατερίνας Στεφανίδη.

Από την Αιτωλοακαρνανία και από τη ΓΕΑ οι πιο επιτυχημένες παρουσίες ήταν του Χρήστου Τρομπούκη και του Κώστα Σταμούλη, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα ύστερα από τους αγώνες πρόκρισης. Ο Χρήστος Τρομπούκης τερμάτισε πέμπτος στα 1500μ. με νέο ατομικό ρεκόρ, 3΄57΄΄ και όγδοος στα 800μ. Ο Κώστας Σταμούλης, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση μετά τα 10000μ. πήρε την έκτη θέση στον τελικό των 5000μ. συντρίβοντας το προηγούμενο χρόνο που είχε (15΄02΄΄) πετυχαίνοντας 14΄55΄΄.

Οι δύο νεαροί και ελπιδοφόροι αθλητές που ανήκουν στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και προπονούνται με τον Μπάμπη Ποσονίδη, θα προετοιμαστούν για το Πρωτάθλημα της κατηγορίας των Νέων Ανδρών τον επόμενο μήνα.