Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠεριφέρειαΕπίσκεψη Φωκίωνα Ζαΐμη στο καινοτόμο όχημα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας που συμπληρώνει το...

Επίσκεψη Φωκίωνα Ζαΐμη στο καινοτόμο όχημα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας που συμπληρώνει το έργο των Drones

Date:

Σχετικά άρθρα

2/39 Σύνταγμα Ευζώνων «Συνταγματάρχης Καραχρήστος»

Κείμενο και φωτογραφίες (από το μνημείο του 2/39 Συντάγματος...

Βροντερό παρών των συνταξιούχων Αιτωλ/νίας στην Αθήνα

Βροντερό παρών έδωσαν οι συνταξιούχοι σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου...

Αποκομίζοντας κέρδη σε ξεχασμένους τόπους: H Βόρεια Εύβοια σε πρώτο πλάνο

                                           Των Βασιλικής Γραμματικογιάννη και Ρέας Τζανετάκου « Αποχωρούν τα...

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας...

«Το πιστέψαμε, το προσπαθήσαμε, το πετύχαμε!» Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Φωκίων Ζαΐμης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας την ολοκλήρωση του καινοτόμου έργου για την προμήθεια Drones στην πυροσβεστική Υπηρεσία για τις ανάγκες πολιτικής προστασίας, την δασοπροστασία, τις πλημμύρες, κατολισθήσεις αλλά και την επιτήρηση και προστασία του περιβάλλοντος. Μάλιστα, ο κ. Ζαΐμης επισκέφθηκε χθες τη Περιφερειακή Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Ελλάδος, όπου συνομίλησε με τον Περιφερειακό Διοικητή  Χριστόφορο Μπόκα.

 Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα στελέχη της Υπηρεσίας  για την  εξαιρετική πρωτοβουλία να διαμορφώσουν ένα εξ ολοκλήρου τροποποιημένο από την ίδια την υπηρεσία όχημα υποστήριξης των μη επανδρωμένων αεροσκαφών της υπηρεσίας συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έδωσε η ΠΔΕ και η διασύνδεσή του, σε ζωντανή σύνδεση, με το αρχηγείο και τα κέντρα επιχειρήσεων. «Η εν λόγω καινοτομία πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο  των ανθρώπων που στελεχώνουν το Σώμα της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα. Κάθε βήμα που γίνεται μπροστά απαιτεί δουλειά, θέληση, γνώση και αγάπη στον συνάνθρωπο», τόνισε ο κ. Ζαΐμης.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος AETHER του διακρατικού προγράμματος Interreg Ελλάδας Ιταλίας και προμήθευσε και τα τρία Σώματα Ασφαλείας Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική με 10 συνολικά Drones.

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα