Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικάEπιχορήγηση 159.875 ευρώ στους Δήμους Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου για την αποπληρωμή...

Eπιχορήγηση 159.875 ευρώ στους Δήμους Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων

Date:

Σχετικά άρθρα

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν τα εκλεκτά αλιεύματα της Αιτωλοακαρνανίας

Στην έκθεση Saudi Horeca ταξίδεψαν τα αλιεύματα της Δυτικής...

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής στις Λίμνες των ΥΗ.Σ. Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής και ενεργοποίηση αστυνομικής διάταξης για τους...
Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση Δήμων και Περιφερειών για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις» για τους Δήμους Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου συνολικού προϋπολογισμού 74.325,42 € και 85.549,58€ αντίστοιχα. 
Πιο συγκεκριμένα τα παραπάνω ποσά αφορούν την εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεων που απορρέουν από διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις οι οποίες έχουν καταστεί τελεσίδικες έως την 24η Μαρτίου 2022 και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων ή αποζημιώσεις από αδικοπραξία.
Με την ένταξη τους στο ανωτέρω πρόγραμμα ο Δήμος Αγρινίου καθώς και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τις απαραίτητες πληρωμές που χρονίζουν λύνοντας έτσι πολλά καθημερινά τους προβλήματα.
 Ο κ. Καραγκούνης ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε και για τους δύο δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας  και την ένταξη τους στο ως άνω πρόγραμμα
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα