Η Επιχειρηματικότητα στο τραπέζι μας!

816

 

Την κοπή πίτας πραγματοποίησε η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) στο

ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας. Σε μία ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα και με την παρουσία πολλών συμπατριωτών μας βραβεύτηκε ο Όμιλος ΑΫΦΑΝΤΗ τόσο για την «επιχειρηματική του δραστηριότητα» στον τομέα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος, όσο και για την «προσφορά του στην ανάπτυξη της οικονομίας του νομού μας». Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Αϋφαντής από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Ιωάννη Λύτρα.

Ο Όμιλος ΑΫΦΑΝΤΗ έχει μία μακρά ιστορία στην παραγωγή και εμπορία κρέατος, η οποία αριθμεί 40 έτη πείρας και προσφοράς στον τόπο μας, βασισμένη σε οικογενειακούς δεσμούς. Διαθέτει τεχνολογία αιχμής ώστε να αποτελεί μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος με ιδιόκτητες φάρμες εκτροφής ζώων, βιομηχανικό σφαγείο, καταστήματα λιανικής πώλησης και στόλο φορτηγών ψυγείων. Τα παραπάνω συμπληρώνει -σε κυρίαρχη θέση- το σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής και τυποποίησης κρέατος δυναμικότητας δέκα τόνων ημερησίως σε χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, αμνοερίφια και έξι τόνων σε αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας και κρεατοσκευάσματα. Η εκτροφή των ζώων γίνεται με σύγχρονους τρόπους φυσικής διαβίωσης. Οι άριστες συνθήκες στις φάρμες εκτροφής και η προσεγμένη διατροφή των ζώων οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων κρέατος κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

Η πιστοποίηση για τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001 και EN ISO 22000 (HACCP), επιβραβεύει τη φιλοσοφία του Ομίλου ΑΫΦΑΝΤΗ. Αφετηρία της, η καινοτομία και η ανάπτυξη εκλεκτών προϊόντων κρέατος. Σκοπός της, η άριστη εξυπηρέτηση και κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών της, μέσα από μία σχέση εντιμότητας και εμπιστοσύνης. Στόχος της, ο αμοιβαίος σεβασμός τόσο προς τους εργαζομένους σε αυτή, όσο και προς τους πελάτες και τους προμηθευτές της.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, ο Όμιλος ΑΫΦΑΝΤΗ διαθέτει τα προϊόντα του, τόσο στο καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες εστίασης, με σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπό τους.