Επανεξελέγη για τρίτη θητεία  δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων ο  Ευρυτάνας Γιώργος Ντασιώτης  

666
Έμπειρος αυτοδιοικητικός, με καταγωγή από την Πρασιά Ευρυτανίας, του Δήμου Αγράφων, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα το Γιώργος Ντασιώτης, επανεξελέγεται Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων με μεγάλη διαφορά σε ψήφους από τον δεύτερο συνδυασμό. Η τετραετία 2019-2023 θα είναι η τρίτη του θητεία στο δημαρχιακό θώκος του Δήμου Αλιάρτου.
Σε καταμετρημένα το 87.5% των ΕΤ στον δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων ο νυν δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης επανεκλέγεται με ποσοστό 54%.
Δείτε τα αποτελέσματα :
Τμήματα 21/24
Εγγεγραμμένοι 9.544
Ψήφισαν 6.484
Λευκά 76
Άκυρα 199
Έγκυρα 6.209
Αποχή 32.06%
Ψήφοι συνδυασμών
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ  52.23 %   3.243ψήφοι
ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ   40.18 %    2.495
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ     7.58 %     471
Μήνυμα Του Δημάρχου για το εκλογικό αποτέλεσμα!!!!
Η εκλογική διαδικασία, σε ότι αφορά τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, ολοκληρώθηκε από την πρώτη Κυριακή με την αυτοδυναμία που έδωσε το εκλογικό σώμα στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Θέλω να ευχαριστήσω το εκλογικό σώμα που μας εμπιστεύτηκε, και έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε. Δε θα το απογοητεύσουμε.
Η παρουσία μας ,ως Δημοτική Αρχή, όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε ότι υπηρετήσαμε τα συμφέροντα του Δήμου με δικαιοσύνη, εντιμότητα και συναίνεση. Διαβεβαιώνουμε ότι το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί αυτή ακριβώς είναι η εντολή που έδωσαν οι Δημότες μας.
Ευχαριστούμε τους Δημότες που μας στήριξαν και εμπιστεύτηκαν το λόγο μας, αλλά και αυτούς που στήριξαν άλλες επιλογές, γιατί όλοι είχαμε κοινό σκοπό. Την πρόοδο του Δήμου.
Οι εκλογές τελείωσαν και τώρα είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Αυτή είναι η μέρα της συναίνεσης και της συνεννόησης. Αυτό απαιτεί το συμφέρον του Δήμου.