Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤοπικάΈναρξη των δραστηριοτήτων της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία

Έναρξη των δραστηριοτήτων της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...

Με σκοπό την αντιμετώπιση συγχρόνων κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν τη γυναίκα, την ενδυνάμωση του ρόλου της στο πνευματικό και προνοιακό έργο της Εκκλησίας, την ανάπτυξη νέων μορφών εθελοντικής δράσης και την πνευματική, ψυχική και κοινωνική στήριξη και προστασία της γυναίκας και της οικογένειας λειτουργεί στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας η Διακονία Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία».

Η πρώτη συνάντηση για το νέο εκκλησιαστικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00’ μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των δραστηριοτήτων και στη συνέχεια θα μιλήσει με θέμα: «παρακαλεῖτε ἀλλήλους καὶ οἰκοδομεῖτε εἷς τὸν ἕνα, καθὼς καὶ ποιεῖτε … νουθετεῖτε τοὺς ἀτάκτους, παραμυθεῖσθε τοὺς ὀλιγοψύχους…» (Α’ Θεσ. 5, 11, 14).

Καλούνται τα μέλη της Διακονίας και όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετάσχουν και να συμβάλουν στις δράσεις και το έργο του ποιμαντικού αυτού τομέα της τοπικής μας Εκκλησίας που αφορά την γυναίκα και την οικογένεια.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα