Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑγρινίουΈναρξη για τον θερινό σινεμά "Ελληνίς"

Έναρξη για τον θερινό σινεμά “Ελληνίς”

Date:

Σχετικά άρθρα

2/39 Σύνταγμα Ευζώνων «Συνταγματάρχης Καραχρήστος»

Κείμενο και φωτογραφίες (από το μνημείο του 2/39 Συντάγματος...

Βροντερό παρών των συνταξιούχων Αιτωλ/νίας στην Αθήνα

Βροντερό παρών έδωσαν οι συνταξιούχοι σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου...

Αποκομίζοντας κέρδη σε ξεχασμένους τόπους: H Βόρεια Εύβοια σε πρώτο πλάνο

                                           Των Βασιλικής Γραμματικογιάννη και Ρέας Τζανετάκου « Αποχωρούν τα...

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Τριχωνίδας...

Σήμερα το απόγευμα  παραχωρήθηκε  συνέντευξη τύπου στον χώρο του Θερινού  Δημοτικού Κινηματογράφου ΕΛΛΗΝΙΣ.  Η συνέντευξη είχε ως θέμα την έναρξη της θερινής κινηματογραφικής περιόδου.  Για τον ΕΛΛΗΝΙΣ και το Θερινό πρόγραμμα μίλησε στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και προσεκτικά επιλεγμένο, ενώ στο περιθώριο της συνέντευξης , λόγος έγινε γενικότερα για το πλήθος των πολιτιστικλών εκδηλώσεων και συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Αγρινίου φέτος το καλοκαίρι εως και το Φθινόπωρο.

Επίσης μίλησε και η υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κα.Χριστίνα Μπαλάσκα. Η κα Μπαλάσκα  ανέφερε ότι οι μαγικές βραδιές του Ελληνίς θα είναι και πάλι εδώ με όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού στην διάθεση του κοινού.

Ακολούθησαν ερωτήσεις, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι εκτός από τον ΕΛΛΗΝΙΣ, το Φθινόπωρο θα είναι έτοιμο και το Κηποθέατρο στο Πάρκο και θα παραδοθούν μαζί με το Πάρκο στην πόλη του Αγρινίου.

Ακολούθησε χαλαρή συζήτηση και ποτό στον χώρο «Από δίπλα»  παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ, όπου ο Δήμαρχος  κ. Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος κα Παπαγεωργίου, οι υπεύθυνοι του Κινηματογράφου  είχαν χρόνο να μιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους δημοσιογράφους και να μιλήσουν για τα γενικότερα θέματα που απασχολούν την πόλη και τα τεκταινόμενα.

Παρακάτω δείτε τα σχετικά βίντεο:

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα