Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΕκδήλωση για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση της μεγαλύτερης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης AHEPA.

Date:

Σχετικά άρθρα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Μνήμες προσφύγων του ’22

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό...

Το ΠΑΣΟΚ εκτός γραμμής του συστήματος

Άρθρο του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας, Γιώργου...

Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Ρίτσου

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις και δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ – ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ 2023

Η Διεθνής Αδελφότητα Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου,...
Σημαντική η εκπροσώπηση του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας στην επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης AHEPA.
Την εκδήλωση τίμησαν σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Χώρας.
Το μήνυμα δόθηκε. Η Ελλάδα ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβάται.

Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας  στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε τα εξής:
Μετά από την ιδιαίτερη τιμητική πρόσκληση του προέδρου των AHEPA και Θερμίου στην καταγωγή κυρίου JIM KOKOTAS παρέστην στην επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα .
Την εκδήλωση τίμησαν σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Χώρας, ενώ τιμήθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι αρχηγοί των Επιτελείων και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος . Επίσης παρέστησαν και μίλησαν καταχειροκροτούμενοι ο Εξοχότατος πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα κύριος Γεώργιος Τσούνης ,ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Νίκος Χαρδαλιάς ,ο γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού κύριος Ιωάννης Χρυσουλάκης ως εκπρόσωπος του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και κυβερνήτες των AHEPA από διάφορες πολιτείες της Αμερικής.

Η οργάνωση των AHEPA επιτελεί έναν εθνικό σκοπό στις ΗΠΑ , να διαμορφώνει το πλαίσιο υποστήριξης της χώρας μας απέναντι στους γειτονες μας , και να επηρεάζει τις εξελίξεις θετικά μέσα στις αμερικανικές ηγεσίες .
Το γεγονός ότι επικεφαλής της ομογενειακής οργάνωσης είναι ένας ξεχωριστός Θέρμιος, ο Jim Kokotas , αποτελεί περηφάνεια για τον τόπο μας . Τον τιμήσαμε και χαρήκαμε για την δράση του και την αποδοχή του , από την Ελληνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία στην πολυπληθή εκδήλωση που διοργανώθηκε .
Το μήνυμα δόθηκε.
Η Ελλάδα ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβάται. Οι Έλληνες μεγαλουργούν όπου και αν βρίσκονται . Οι Θέρμιοι ξεχωρίζουν παντού .
Συγχαρητήρια JIM !!!

spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα