Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕκδηλώσειςΕκδήλωση από το 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου: «Γονείς και παιδιά : σχέση αποδοχής...

Εκδήλωση από το 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου: «Γονείς και παιδιά : σχέση αποδοχής και απόρριψης»

Date:

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Τζωρτζόπουλος: Ένα έργο με υλικά απο τη Μακρόνησο…

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Αγρίνιο, του...

ΔΙΚΗ ΙΑΤΡΩΝ – ΠΡΑΞΗ 2η : ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ημέρα πανυγειονομικής απεργίας η σημερινή, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, με...
Το 6ο Γυμνάσιο Αγρινίου υλοποιεί το πρόγραμμα «Ενημέρωση γονέων- κηδεμόνων σε θέματα υγιούς συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των μαθητών/τριών» με στόχο την υποστήριξη επιμορφωτική-συμβουλευτική γονέων και κηδεμόνων από ειδικούς επιστήμονες αναφορικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι κατά την εφηβική ηλικία προκειμένου να επιτύχουν τη διαχείριση και την – με τον καλύτερο τρόπο – επίλυσή τους μέσω της υιοθέτησης παιδαγωγικών τρόπων και μεθόδων.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος διοργανώνει το Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023, ώρα 6μ.μ στην αίθουσα της παλιάς Λαχαναγοράς του Δήμου Αγρινίου εκδήλωση με θέμα : «Γονείς και παιδιά : σχέση αποδοχής και απόρριψης».

 

Εισηγητής ο Μιχαήλ Μαντζανάς, καθηγητής ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και συγγραφέας. Ειδικότερα, διδάσκει Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών και Ψυχολογία σε ανώτατες στρατιωτικές ακαδημίες. Είναι Ειδικός Επιστήμων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και επί σειρά ετών παραδίδει μαθήματα – σεμινάρια – διαλέξεις Συμβουλευτικής Φιλοσοφίας και Φιλοσοφικής Ψυχολογίας, Ψυχολογίας, Νομικής, Ηγεσίας, Διοίκησης Προσωπικού, Διαχείρισης Σχέσεων και κρίσεων καθώς και οριακών καταστάσεων στο Πανεπιστήμιο, σε Ανώτατες Πανεπιστημιακές Ακαδημίες, στην Αμερική και στην Κύπρο.
spot_img

Πρόσφατα άρθρα