Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕίμαστε πια πρωταθλητές... Ο "Χαρίλαος Τρικούπης" με πρωτιά στην Basket League

Είμαστε πια πρωταθλητές… Ο “Χαρίλαος Τρικούπης” με πρωτιά στην Basket League

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...
Μαγικές στιγμές ζεί  το Μεσολόγγι, αφού η Ομάδα Μπάσκετ του Χαρίλαου Τρικούπη, αναδείχτηκε για την σεζόν  2019/2020, πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία. Και μαζί με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, θα αγωνίζονται από την επόμενη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας , την Basket League.  Η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) στην ανακοίνωσή της επισήμανε ότι καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί και αν κάποια ομάδα δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχει στην Basket League, δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει δηλώσει αν θα συμμετέχει στην Α1 και ίσως να μην αλλάξει θέση μέχρι τέλους.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και μαζί με τον δεύτερο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
“Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες τα μέλη Γιώργος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης, Β’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ταμίας, Κώστας Παρίσης, μέλος και απών Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γεν. Γραμματέας. Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Επικύρωση βαθμολογίας Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών όπως κατέληξε στις 9/03
 1. ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
 2. ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ
 3. ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
 4. ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
 5. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
 7. ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
 8. ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
 9. ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
 10. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
 11. ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
 12. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
 13. ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
 14. ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
 15. ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
 16. ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και μαζί με τον δεύτερο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο.
Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.”
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, της ομάδας , είναι η εξής:

Πρόεδρος: Βασιλική Μπελέκου
Αντιπρόεδρος: Επαμεινώνδας Κλάδης
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Τέγας
Ταμίας: Γιώργος Παγούρας
Μέλη: Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς, Δημήτρης Μαστροκώστας, Χρήστος Μπάκας
Αναπληρωματικός μέλος: Γιώργος Βεζύρης
spot_img

Πρόσφατα άρθρα