Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΕπίκαιραΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Date:

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, αποτελούμενη από τον...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΠ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟ Ο.Ε.Υ

«Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»....

Οι προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Μανώλης Μουράτογλου Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία,...

Η ανελέητη επίθεση στα εργασιακά συνεχίζεται και εντείνεται με νέο νομοσχέδιο της ΝΔ.

Ο ομφάλιος λώρος που δένει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική με τον μεγαλοεργοδότη αποκαλύπτεται με τέτοιου είδους τροπολογίες που νομιμοποιούν την εκμετάλλευση του εργαζομένου.

Συνδικαλιστικά κεκτημένα (8ωρο, 5θημερη εργασία κ.α.) έχουν μπει στο στόχαστρο και απειλούνται με οριστική κατάλυση.

Ό,τι πλήττει το δίκαιο και το βιοπορισμό του εργάτη, βάλλει και το δικό μας μαγαζί.

Ακόμη και όσοι επιθυμούν διάλογο, παζάρια και συμβιβασμούς με τις εκάστοτε κυβερνήσεις δεν μπορούν να αρνηθούν τις κοινωνικές συνέπειες που έχουν τέτοιες παρεμβάσεις στα εργασιακά.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα οφείλει να παρακολουθεί και να προσανατολίζεται στη συμπόρευση με δράσεις για την ανατροπή στη βαρβαρότητα.

Παρακολούθηση, σχεδιασμός και βέλτιστη οργάνωση δράσεων και κινητοποιήσεων για να σταματήσει η επέλαση της εγκληματικής πολιτικής εις βάρος των πολλών και προς όφελος των λίγων.

Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. θα παρευρεθεί δια αντιπροσωπείας στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου  στις 10.00 π.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας

                                                                                      ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα