Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΔόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Μαβίλη μετά την πλήρη ανάπλασή της

Δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Μαβίλη μετά την πλήρη ανάπλασή της

Date:

Σχετικά άρθρα

Ο Χάρης Δούκας στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Το Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη στις 9...

Στις 25 Ιουλίου το Τριχωνιώτικο αντάμωμα

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου η “Αγία Παρασκευή”...

όθηκε στην κυκλοφορία η οδός Μαβίλη μετά την πλήρη ανάπλαση  που περιλάμβανε υπόγεια σύγχρονα  δίκτυα,  φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης και κατασκευή πεζοδρόμων.

Με τις παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας, στον δρόμο που χαρακτηρίζεται ήπιας  κυκλοφορίας, αναβαθμίστηκε  ένα κεντρικό κομμάτι της πόλης.

Σε συνδυασμό με  την κατασκευή των δύο κυκλικών κόμβων, στη συμβολή της οδού Μαβίλη  με την οδό Κυριαζή και στη συμβολή των οδών Παπαφώτη, Καλλέργη, Δεληγιώργη και Δαγκλή δημιουργήθηκε ένα  σύγχρονο και λειτουργικό δίκτυο κυκλοφορίας στο κέντρο του Αγρινίου.

«Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την καθημερινότητα των Αγρινιωτών ολοκληρώθηκε και δόθηκε σε κυκλοφορία. Πρόκειται, όχι μόνο για ένα σύγχρονο έργο αλλά για μια παρέμβαση που δίνει νέα ταυτότητα σε μια υποβαθμισμένη περιοχή.  Στην ίδια περιοχή αναβαθμίζουμε τα σχολικά κτίρια, κατασκευάσαμε  δύο κυκλικούς κόμβους και δημιουργούμε ζώνη περιπάτου και ασφαλούς μετακίνησης πεζών και οδηγών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα