Διπλό πένθος στη Μακρυνεία-«έφυγαν» δύο νέα παιδιά

898

«Έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο πρόεδρος της ομάδας του Μακρυνειακού, Αντώνης Μπουρδούνης.

Ο Αντώνης Μπουρδούνης ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα και εκπροσωπούσε με τον πιο συγκινητικό τρόπο το αναπηρικό κίνημα. Μετά από ολιγοήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο Αγρινίου, εξέπνευσε χθες Παρασκευή.

Η Μακρυνεία και το τοπικό ποδόσφαιρο σήμερα πενθούν, αφού αυτό ήταν το δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε λίγες ώρες, που ήρθε μετά τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Αράκυνθου Ματαράγκας, Χρήστου Σιβρήκα.

Η κηδεία του Αντώνη Μπουρδούνη έγινε σήμερα Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (νέο) στο Αγρίνιο.

Με μήνυμα του στο διαδίκτυο, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια των δυο νέων ανθρώπων. Γράφει συγκεκριμένα: «Ο τοπικός αθλητισμός και ειδικότερα το τοπικό ποδόσφαιρο πενθεί.

Ο ποδοσφαιριστής του Αράκυνθου Ματαράγκας, Χρήστος Σιβρήκας και ο πρόεδρος του Μακρυνειακού, Αντώνης Μπουρδούνης, «έφυγαν» για τη γειτονιά των αγγέλων.

Δύο νέα παιδιά, τα οποία είχαν κοινή αγάπη το ποδόσφαιρο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους και στις ομάδες τους.»

ΕΠΣΑ: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Σιβρήκα

και του Αντώνη Μπουρδούνη- συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, με ανακοίνωσή του εκφράζει στις οικογένειες του Χρήστου Σιβρήκα και Αντώνη Μπουρδούνη, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, τα θερμά του συλλυπητήρια.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ αποφάσισε επίσης να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους, σε όλους τους αγώνες αυτής της αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, πληροφορηθέν τους αδόκητους θανάτους του ποδοσφαιριστή του ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΣΙΒΡΗΚΑ ΧΡΗΣΤΟΥ και του Προέδρου της ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗ ΑΝΤΩΝΗ, εκφράζει στις οικογένειες των θανόντων τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια, για την απώλεια δύο τόσο νέων ανθρώπων.

Επίσης αποφάσισε όπως στους αγώνες της αγωνιστικής αυτής τηρηθεί 1’ σιγή στην μνήμη τους.-

Πένθος στο τοπικό ποδόσφαιρο για τον 28χρονο Χρήστο-ανακοινώσεις από ομάδες

Την θλίψη τους εκφράζουν με ανακοινώσεις τους ομάδες ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας, μετά την είδηση του θανάτου του 28χρονου Χρήστου Σιβρήκα, από την Ματαράγκα.

Ο άτυχος νέος, ήταν για ένα διάστημα ποδοσφαιριστής στον τοπικό Αράκυνθο, που βυθίστηκε στο πένθος, με τον πρόωρο χαμό του Χρήστου.

Η ανακοίνωση του Αρακύνθου Ματαράγκας:

Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας συγχωριανό μας ο Χρήστος Σιβρήκας.

Ένας φίλος, αδελφός, αρχηγός και από τους πρωτεργάτες της ανοδικής πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Τα λόγια είναι περιττά αφού όλοι ξέρουμε ποιος ήταν.

Το Δ.Σ της ομάδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του θανόντος και αποφάσισε ως ύστατο φόρο τιμής:

– Την οριστική αναβολή της Κυριακάτικης Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης.

– Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων της ομάδας συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών τμημάτων.

– Μέχρι το τέλος της σεζόν οι εμφανίσεις της ομάδας θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο.

– Αντί στεφάνων την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας. Όποιος επιθυμεί να πράξει το ίδιο μπορεί να απευθυνθεί στο ανθοπωλείο της κ.α Ντίνας Τραγουλιά στην Ματαράγκα.

Η σωρός του θανόντος θα βρίσκεται στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Ματαράγκας την Κυριακή στις 11:00 π.μ. και στις 12:00 π.μ. Θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

Καλό ταξίδι αρχηγέ , καλό παράδεισο.

Το Δ.Σ.
Συγκεκριμένα, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του 28χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Σιβρήκα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Καινουργίου μετά την είδηση του θανάτου  του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Σιβρήκα

Αναλυτικά η ανακοίνωση : «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Χρήστου Σιβρήκα . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Χρήστου Σιβρήκα του ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ Ματαράγκας και ευχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καθώς και στους οικείους του δύναμη και υπομονή.