Σάββατο, 21 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΔιοργάνωση 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας και Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α

Διοργάνωση 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας και Αλληλεγγύης Ι.Ρ.Α

Date:

Σχετικά άρθρα

Diving Greece: Tο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης στον Μύτικα

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε ότι ο...

«Διέξοδος»: Ανακοινώνει νέο πολιτιστικό χώρο με μουσική εκδήλωση

Η "Διέξοδος" στο Μεσολόγγι ανακοινώνει έναν νέο πολιτιστικό χώρο...

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιάννος Φαρμάκης

Πρίν απο λίγη ώρα ανακοίνωσε την παραίτησή του ο...

Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ –ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ» με τον...

Αγρίνιο: Παρέλαση για την 11η Ιουνίου (Φωτορεπορτάζ)

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Τιμάται στo Aγρίνιο η 11η Ιουνίου, ημέρα...

    Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει στις 29 και 30 Μαΐου ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης για την υποστήριξη του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, «Η ΦΛΟΓΑ».  Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Δ.Α Ακαρνανίας, Αχαΐας, Τρικάλων και Φωκίδας. Στις 29/05 και ώρα έξι θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί αγώνες στα γήπεδα του Δοκιμίου και του Αγίου Κωνσταντίνου. Στο Δοκίμι θα αγωνιστούν η ομάδα της ΙΡΑ Αχαΐας με την ομάδα της ΙΡΑ Ακαρνανίας και στον Άγιο Κωνσταντίνο η ομάδα της ΙΡΑ Άμφισσας με αυτή της ΙΡΑ Τρικάλων. Στις 30/05 θα πραγματοποιηθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις 16:00 και 18:30 αντίστοιχα.

     Έχουν εκδοθεί 1.000 εισιτήρια αξίας 5 ευρώ έκαστο και τα έσοδα απ’ τα εισιτήρια θα αποδοθούν εξ’ ολοκλήρου για την υποστήριξη της «ΦΛΟΓΑΣ». Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν  απ’ την τοπική μας διοίκηση, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συμβολή τους στην διοργάνωση.

    Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την φλόγα της αγάπης και της ελπίδας αναμμένη για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών  που βιώνουν μια τόσο δύσκολη δοκιμασία. Σας προτρέπουμε να εξαντλήσουμε όλα  τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί. Να παρακολουθήσουμε και να βοηθήσουμε τις ομάδες στον δικό τους αγώνα για την νίκη και  το σημαντικότερο, να βοηθήσουμε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους νεοπλασματική ασθένεια, να βγουν και αυτά νικητές στον δικό τους αγώνα. Η φιλία και η αλληλεγγύη να αποτελεί πάντα πυξίδα στην ζωή όλων μας, για έναν καλύτερο κόσμο.

“SERVO PER AMIKECO”

«ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Πρόσφατα άρθρα