Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑπόψειςΔήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου: Δεν θα αφήσω ούτε σεντς “παρκαρισμένο” στα ταμεία του...

Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου: Δεν θα αφήσω ούτε σεντς “παρκαρισμένο” στα ταμεία του Δήμου!

Date:

Σχετικά άρθρα

Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Τραπεζιώτη στο Καινούργιο

Δημήτρης Τραπεζιώτης: «Δυναμικά μεταφέρουμε το μήνυμα της αλλαγής σε...

4η εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης της καμπάνιας Western Greece Seafood

« Πρόσκληση συμμετοχής, συντονισμού και προετοιμασίαςτοπικών επιχειρήσεων, μεταποιητών...

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μια εποικοδομητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα, Τρίτη...

Επαφές Παπαναστασίου με παραγωγικούς φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες...

ΓΡΑΦΕΙ Ο : ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σκηνές απείρου κάλους και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Ι.Π. Μεσολογγίου την 28-3-2023. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και στη διαδικασία συζήτησης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος 2023, με την οποία ΑΚΥΡΩΣΕ οριστικά την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ – αφαιρώντας και τα εναπομείναντα 515.000 ευρώ από τα παρακρατηθέντα του 2018 που αποδόθηκαν στο Δήμο – και διαθέτοντάς τα αλλού, τόνισε έμπλεως έπαρσης και εγωισμού ότι «Δεν θα αφήσω ούτε σεντς “παρκαρισμένο” στα ταμεία του Δήμου».

Φυσικά ως παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δεν ψηφίσαμε την εν λόγω ακύρωση ενός τόσο σημαντικού έργου, για το οποίο δεν έχει κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, όπως και σε τόσα άλλα…

Ο εκνευρισμός και το έκδηλο της αποτυχίας και της αγωνίας του κ. Δημάρχου να καλύψει το χαμένο έδαφος – που πλέον είναι πολύ αργά – οδηγεί σε ευτράπελες καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της επικινδυνότητας.

Έτσι αποκαλύφθηκε και πάλι ότι:

  • Η χερσαία ζώνη λιμένα Τουρλίδας έχει καθορισθεί από το 2008 και έχει περιέλθει μεταγενέστερα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, χωρίς ούτε καν να το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος προβάλει κάτι τέτοιο με αστεία βίντεο.
  • Δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για το τι έχει εισπράξει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τι απαιτήσεις προς τρίτους έχει, παρότι είναι Πρόεδρος. Δεν ήταν καν σε θέση να απαντήσει.
  • Δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις σχετικά με το έργο των Παιδικών Χαρών, το οποίο πιθανότατα θα απαιτήσει επιπλέον χρηματοδότηση.
  • Δεν έδωσε απάντηση για την ολοκλήρωση των μελετών και του έργου εισόδου της πόλης (Ναυπάκτου – Παπαδιαμαντοπούλου).
  • Τέλος, τήρησε “σιγή ασυρμάτου” και κρύφτηκε κυριολεκτικά παρότι ερωτήθηκε δύο φορές για την παράνομη, σκανδαλώδη και πειθαρχικά ελεγχόμενη καταβολή εξόδων παράστασης επί 17 μήνες στην πρώην Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Δρόσου, καθότι είναι συνταξιούχος.

Με και με αυτά κ. Λύρο, οδεύετε πανηγυρικά προς την «άβυσσο με βάρκα την ελπίδα» και πυξίδα τους “καθρέφτες” αυτοθαυμασμού σας. Ένα πράγμα όμως να γνωρίζετε: Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και για εσάς και είτε το θέλετε είτε όχι δύο πράγματα στο τέλος θα συμβούν και κανένα έργο δεν θα έχετε ολοκληρώσει κατά τη διάρκεια της θητείας σας και στο ταμείο του Δήμου θα υπάρχουν χρήματα εξαιτίας της ανεπάρκειάς σας!

Τέλος, δώστε ΑΜΕΣΑ τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) στους εργαζόμενους στο Δήμο και στο Πνευματικό Κέντρο σε χρήμα (6 δόσεις) όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο και αφήστε τα νταηλίκια, γιατί είστε στα όρια πειθαρχικού παραπτώματος. Κατανοητόν;    

   Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img