Δείπνο για τα μέσα ενημέρωσης από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο

812

Δείπνο για γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, παρέθεσε στο Μεσολόγγι ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άριστο σέρβις και σε φιλική ατμόσφαιρα συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, τόσο για τον εμπορικό κόσμο, την ανάπτυξη της περιοχής αλλά και γενικότερα ζητήματα.

Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, Βασίλης Σπυρόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, Επί σειρά ετών, έχετε σταθεί σύμμαχοι δίπλα μας, στις προσπάθειες προάσπισης και προαγωγής των

συμφερόντων του εμπορικού κόσμου, καθώς και στην προώθηση κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν τον τόπο μας.

Αναγνωρίζουμε ότι ο επαρχιακός Τύπος, μέσα στο ιδιαιτέρως δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε, δίνει μάχη για την εξασφάλιση της πολύπλευρης και αντικειμενικής ενημέρωσης, αποτελώντας ασπίδα για την πολυφωνία και τη δημοκρατία.

Εκτιμούμε το γεγονός ότι μέσα από τις σελίδες σας, τους τηλεοπτικούς σας σταθμούς και τους διαδικτυακούς σας τόπους, μας δίνετε βήμα για να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας στο κοινωνικό σύνολο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία μας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Πασιόπουλος Υπεύθυνος του Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου και τόνισε τη σημαντικότητα του τουρισμού για την περιοχή, τις δυνατότητες που υπάρχουν. Στη συνέχεια

παρουσίασε το site νisitmes.gr – γνωρίστε το Μεσολόγγι, δείχνοντας στους παρευρισκόμενους, σε πρώτη προβολή, 10 τουριστικά σπότ

για το Μεσολόγγι.